Zoekresultaten
Resultaat 401 - 420 (van 729)
Jennifer ter Heide Voedzaam & snel saladeboek
50 salades voor thuis, het werk & onderweg
Let op dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Het Voedzaam & Snel saladeboek van Jennifer & Sven zit boordevol inspiratie voor makkelijke, gezonde salades voor thuis, op het werk en onderweg. Simpele en gezonde recepten met ingrediënten uit alle seizoenen en geschikt als lunch, maaltijdsalade of bij een picknick. Makkelijk te bereiden en mee te nemen! Healthy on the go. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 57 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2017
E-book
Mas van Putten | Carl Lemette Soul food
Volle, vrolijke en originele smaken die je hoofd en lijf vullen met louter plezier! - Yvette van Boven De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek Soul food de beste recepten samengebracht. Van boterzachte frikadel pan (net iets beter dan het familierecept), Caribische risottoballen, veggie pangsit met umami mushroomvulling, Miso Buttered Burgers tot miso-ijs. Kortom, het beste van het Westen en het mooiste uit het...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 33 MB) | Spectrum, Houten | 2017
E-book
Ramon Brugman | Alain Caron | Leon Mazairac | Sharon de Miranda | Milton Verseput Het BinnensteBuiten kookboek
dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het tv-programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden. Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen...
Non-fictie
Nederlands | 307 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
efef.com Koken met kids
Ruim vijftig recepten voor hoofd- en lunchgerechten, toetjes, gebak en drankjes, die stap voor stap worden uitgelegd. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2005
Gedrukt boek
Galit Hahn Snoep goed
natuurlijk zoete toetjes & traktaties
Recepten voor gezonde zoete tussendoortjes, gebakjes en koekjes. Met veel kleurenfoto's en -tekeningen. Onder begeleiding vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 104 pagina's | Pereboom, [Bussum] | 2005
Gedrukt boek
Brent Agin | Shereen Jegtvig Superfood voor dummies
Wil jij gezonder eten, afvallen en je weerstand versterken? Dat kan met superfoods! Dit enthousiasmerende boek vertelt je alles wat je daarvoor moet weten: waarom je superfoods nodig hebt, wat de wetenschap erachter is, hoe je superfoods bereidt en hoe je ervan kunt profiteren. Van bananen en worteltjes tot havermout en sardines: dit boek geeft je een gezonde kijk op goed eten! Brent Agin is huisarts en heeft een eigen praktijk gericht op voeding en verbetering van de gezondheid. Als medisch directeur...
Non-fictie
Nederlands | 306 pagina's (ePub2, 3,4 MB) | BBNC Uitgevers, Amersfoort | 2016
E-book
Onno H. Kleyn De grote Kleyn
culinair compendium
Essentiële kennis voor alle eters, koks en kokers van Nederland, dat is De grote Kleyn. Culinair compendium. Een dikke bijbel barstensvol informatie over ingrediënten en technieken, maar ook over smaken, achtergronden, historie, landenkeukens en etiquette. En dat genoteerd zoals alleen Onno Kleyn dat kan, op een no-nonsensemanier en met een bemoedigende dosis ironie. Fabels worden ontmaskerd, vooroordelen onderuitgehaald. Anekdotes, kaders en 125 recepten met wijnadviezen maken het boek af. Kleyn...
Non-fictie
Nederlands | 1043 pagina's (ePub2, 5,2 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2016
E-book
Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin
wonen en koken in een Frans stadje
De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...
Non-fictie
Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016
E-book
Mara Grimm Ontbijt
recepten en verhalen voor in de ochtend
Op Instagram is elke foto van een bakje havermout een instant hit, de ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en McDonald's experimenteert met een all-day breakfast. Kortom: ontbijten is hot. En dat terwijl het ochtendmaal in de middeleeuwen nog gold als en teken van gulzigheid. In ONTBIJT duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer is het ontbijt als maaltijd ontstaan? Wat is er sindsdien veranderd? En waarom is het nu opeens...
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's (ePub3, 20 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016
E-book
Mieke Kosters In 20 minuten van XL naar S
niet afzien, wel afvallen
Afvallen met pasta's, pizza's, hamburgers, salades, soepen en chocola is leuker (en effectiever) dan knagen op kanariezaad, tarwegras of andere superfoods. Mieke Kosters gelooft niet in diëten, maar in bewust kiezen voor het (aller)lekkerst en in slim combineren. Alle recepten staan binnen 20 minuten op tafel, zijn geschikt voor het hele gezin en hebben een maat: van XS tot XL. Jij bepaalt welke omvang je maaltijden krijgen. Met enkel XL's val je niet af, maar van alleen XS'jes word je rebels. Dus...
Non-fictie
Nederlands | 320 pagina's (ePub3, 23 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book
Jeroen Thijssen Smaak
waarom we proeven wat we proeven
Cultuurhistorisch getinte beschrijving van de menselijke smaakzin en de fysiologische en psychologische processen die daarmee zijn verbonden.
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub2, 1,6 MB) | Nieuw Amsterdam, Amsterdam | 2016
E-book
Denise Kortlever All-day breakfast
het allerlekkerste ontbijt- en brunchboek
Het állerlekkerste ontbijt- en brunchboekAll-day breakfast is een heerlijk ontbijt- en brunchboek, geïnspireerd op de waanzinnige ontbijtgerechten die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Voor de ontbijter-zonder-tijd zijn er snelle shakes en meeneemontbijtjes om de dag energiek te beginnen. Serveer een romantisch ontbijt op bed met verleidelijke wentelteefjes. Verdrijf je ergste kater met een flinke stapel pancakes of start je dag gezond met verrukkelijke porridge met kokosmelk en amandelen....
Non-fictie
Nederlands | 67 pagina's (ePub2, 58 MB) | Spectrum, Houten | 2016
E-book
Carola van Bemmelen | Ester Wiemer 100% suikervrij voor kinderen
Richtlijnen om de suikerconsumptie bij kinderen stapsgewijs te verminderen, aangevuld met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Spectrum, Houten | 2016
E-book
Stefano Cavallari Pasta
61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar
Waan je in Italië en geniet van de pasta's en de unieke sfeer van Spaghetteria Pasta-bar aan je eigen tafel! Veel heb je niet nodig om in Italiaanse sferen te raken: mooie tomaten, verse basilicum, olijfolie, wat geraspte Parmezaanse kaas... Stefano Cavallari – chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar – neemt je in Pasta mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare, een tagliatelle met eekhoorntjesbrood,...
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's (ePub2, 7,4 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2016
E-book
Rens Kroes On the go
preppen, bewaren & meenemen
Powerfoodrecepten om mee te nemen voor het ontbijt of de lunch, met tips voor de voorbereiding.
Non-fictie
Nederlands | 52 pagina's (ePub2, 29 MB) | Spectrum, Houten | 2016
E-book
Denise Kortlever All-day bowls
de allerlekkerste gerechten in een kom
De allerlekkerste gerechten in een kom Licht, makkelijk en ontspannen; de bowl staat symbool voor een nieuwe manier van eten. Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in All-day bowls is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Van smoothiebowls met granola als ontbijt, rijk gevulde salades als lunch on the go tot waanzinnige burritobowls bij het diner. Of heerlijk onvervalst comfort food voor...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's (ePub, 55 MB) | Spectrum, Houten | 2016
E-book
Mounir Toub Mijn Arabische keuken
Mounirs liefde voor de Arabische keuken is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Hoewel hij van diverse meesterchefs veel heeft geleerd, blijft zijn moeder zijn allergrootste kookidool: 'Ik zag door haar al vroeg in dat je met eenvoudige, goed bereide gerechten mensen gelukkig maakt.' Aan de hand van klassiek en modern Arabische recepten laat Mounir in Mijn Arabische keuken met aanstekelijk enthousiasme zien hoe lekker, gezond en veelzijdig deze keuken is. Van ingelegde sinaasappels tot saffraanmayonaise,...
Non-fictie
Nederlands | 368 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book
Alessandra Peters De jonge foodie
meer dan 100 gezonde en voedzame recepten van een jonge blogger
Als geen ander is de jonge, populaire blogger Alessandra in staat tieners te inspireren een gezondere versie van henzelf te ontdekken. Alessandra kiest uitsluitend voor verse, seizoensgebonden ingrediënten en kookt zonder granen, gluten, zuivel, eieren en soja. De jonge foodie biedt naast meer dan 100 heerlijke en voedzame recepten praktische tips, diverse yogaoefeningen en 5 minuten-meditaties ter ontspanning en om klachten als stress en faalangst te verminderen. Alessandra is de 17-jarige blogger,...
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's (ePub3, 36 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016
E-book
Alain Caron | Roel James Mijn Franse keuken
Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 37 MB | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book
Brenda Hoff Snelle klassiekers met een twist
van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella
Van hutspot tot risotto en van cheesecake tot paella. De bekende recepten bevatten verrassende twists, waardoor het gerecht net even anders is dan je gewend bent: gewokte hutspot met pikante gehaktballetjes, risotto uit de oven, cheesecake in een potje en paella met drumsticks. Ovenschotels, pasta's, (hartige) taarten, maaltijdsalades, snacks, soepen, toetjes; in 90 recepten komt alles aan bod. De verscheidenheid aan vegetarische, vlees- en visgerechten maken het boek toegankelijk voor iedereen....
Non-fictie
Nederlands | 339 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book