Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 49)
Tracey Kelly Italië
ontdek Italië en eet mee
Kennismaking met Italië voor wat betreft o.a. feesten, landbouw en het dagelijkse leven. Met recepten van tien Italiaanse gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2019
Gedrukt boek
Tracey Kelly China
ontdek China en eet mee
Kennismaking met China voor wat betreft o.a. school, feesten, landbouw en landschappen. Met recepten van tien Chinese gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2019
Gedrukt boek
Tracey Kelly Mexico
ontdek Mexico en eet mee
Kennismaking met Mexico voor wat betreft o.a. het dagelijkse leven, feesten, landbouw en de visvangst. Met recepten van tien Mexicaanse gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2019
Gedrukt boek
Tracey Kelly Frankrijk
ontdek Frankrijk en eet mee
Kennismaking met Frankrijk voor wat betreft o.a. het dagelijkse leven, feesten, landbouw en de visvangst. Met recepten van tien Franse gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Tracey Kelly India
ontdek India en eet mee
Kennismaking met India voor wat betreft o.a. het dagelijkse leven, feesten, landbouw en de visvangst. Met recepten van tien Indiasche gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Tracey Kelly Japan
ontdek Japan en eet mee
Kennismaking met Japan voor wat betreft o.a. het dagelijkse leven, feesten, landbouw en de visvangst. Met recepten van tien Japanse gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Amanda Grant De zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf!
Stapsgewijs worden Italiaanse recepten voor pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes uitgelegd. Met kleurentekeningen en grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Shirma Rouse Shirma's soul kitchen
Nederlands | 171 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Shirma Rouse Shirma's soul kitchen 2
#Foodforthought
Non-fictie
Nederlands | 169 pagina's | Shirma Rouse, [Rotterdam] | 2023
Gedrukt boek
De zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf
Maak net als de Italianen pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes. Stapsgewijze uitleg met kleine kleurentekeningen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 99 pagina's | Spectrum, Houten | 2015
Gedrukt boek
Liz Franklin Mama mia, ik kook zélf!
pasta, pizza en nog véél meer lekkers om zelf te maken
Italiaanse recepten voor pasta en andere gerechten, die je zelf kunt maken. Soms heb je daarbij de hulp van een ouder iemand nodig. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Terra, Arnhem | 2009
Gedrukt boek
Amy Shui Een vleugje China
In korte hoofdstukken wordt verteld over de feesten die de mensen in China vieren en wat ze daarbij eten. Bevat veel kleurenfoto's en gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | KIT Publishers, Amsterdam | 2002
Gedrukt boek
Alison Brownlie Een vleugje West-Afrika
In korte hoofdstukken wordt verteld over de feesten die de mensen in West-Afrika vieren en wat ze daarbij eten. Bevat veel kleurenfoto's en gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | KIT, Amsterdam | 2000
Gedrukt boek
Raquel Palla Lorden De bijbel van de Spaanse keuken
Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Spaanse keuken, met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 743 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Maureen Tan Rendang
Verzameling recepten voor stoofgerechten uit de Indonesische keuken, met traditionele bereidingen en eigen variaties. Met gerechten op basis van rundvlees, vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte, orgaanvlees of plantaardige ingrediënten. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's (ePub3, 22 MB) | Carrera, Amsterdam | 2024
E-book
Merijn Tol De bijbel van de Libanese keuken
van kibbeh, tabouleh en mezze tot fatteh, mujadara en ma’moul
Verzameling van meer dan 230 recepten uit de Libanese keuken. Met aandacht voor verschillende regionale culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 39 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023
E-book
Paulami Joshi Vega India
Verzameling vegetarische gerechten uit de Indiase keuken die zijn gebaseerd op een modern en voedzaam voedingspatroon. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 45 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023
E-book
Mike Hirst Een vleugje India
In korte hoofdstukken wordt verteld over de feesten die de mensen in India vieren en wat ze daarbij eten. Bevat veel kleurenfoto's en gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | KIT, Amsterdam | 2001
Gedrukt boek
Bart Van Loo Mijn Frankrijk
literatuur, cuisine, erotiek en chanson
Van Brel tot Balzac, van Château Pétrus tot Chateaubriand en van De Sade tot Brigitte Bardot – in Mijn Frankrijk is voor het eerst alles bijeengebracht wat Bart Van Loo over Frankrijk schreef in Chanson en de Frankrijktrilogie. In duizend-en-enige bladzijden gidst hij ons genereus en aanstekelijk door zijn Frankrijk, langs geschiedenis en muziek, reizen en lezen, eten en drinken, seks en erotiek. Vlot, erudiet en bevlogen. Helemaal à la Van Loo dus. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 1200 pagina's (ePub2, 42 MB) | De Bezige Bij, Amsterdam | 2022
E-book
Paulami Joshi De bijbel van de Indiase keuken
Van biryani tot curry's en dahl en van naan tot samosa's: in De bijbel van de Indiase keuken neemt Paulami Joshi je mee op reis door het immense India: een land zo groot en rijk aan verschillende talen en culturen dat je amper van een land kunt spreken. De Indiase eetcultuur is de afgelopen vijfduizend jaar onafgebroken in beweging geweest - en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book