Zoekresultaten
Resultaat 1 - 7 (van 7)
Susanne Strasser De soep is klaar!
In dit grappige prentenboek maakt een kindje soep met een paar dieren maar of dit ook lekker gaat smaken is de vraag. Vanaf ca. 2 jaar.
Fictie
Nederlands | 26 pagina's | Hoogland & Van Klaveren, [Hoorn] | 2023
Gedrukt boek
Caroline Ellerbeck Maak soep
Verzameling van vijftig eenvoudige recepten voor het maken van gezonde soepen, met een focus op vegetarische opties. Met kleurenillustraties.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Snor, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Reynier Molenaar De Keuken van Moesje Mengelmoesje
In de keuken van Moesje Mengelmoesje is het een vrolijke boel. Kom een kijkje nemen met dit vrolijke, gezellige prentenboek. Vanaf ca. 4 jaar.
Fictie
Nederlands | 24 pagina's | 2023
Gedrukt boek
Martha van Nederpelt Soep het jaar rond
52 verrukkelijke recepten, 52 verrassende verhalen
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | [Uitgeverij Martha van Nederpelt], [Bloemendaal] | 2016
Gedrukt boek
Barbara Abdeni Massaad Soep voor Syrië
recepten om onze mensheid te vieren
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Lemniscaat, Rotterdam | 2015
Gedrukt boek
Heleen Timmermans Soepbijbel
van gazpacho en bouillon tot maaltijdsoep
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep en mediterrane amandel-saffraansoep. Aan de hand van duidelijke instructies en stap-voor-stapfotografie leer...
Non-fictie
Nederlands | 524 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2017
E-book
Erik van Loo Soepen
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen en vrij. Bouillon is op smaak gebracht water. Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub3, 76 MB) | Overamstel Uitgevers, Amsterdam | 2015
E-book