Zoekresultaten
Resultaat 121 - 124 (van 124)
Joseph Philippe De geschiedenis van de koffie
koffieplanten, koffiebonen, koffieplantages, koffiehuizen; van qahwah tot espresso
Historisch overzicht van de koffie en zijn betekenis in het maatschappelijk en cultureel leven door de eeuwen heen. Vanaf de hoogste klassen van het basisonderwijs.
Non-fictie
Nederlands | 28 pagina's | Gottmer, Haarlem | 1971
Gedrukt boek
Richie Chevat | Michael Pollan The omnivore's dilemma
the secrets behind what you eat
Een bewerking voor jonge lezers van het kritische verslag waarin de drie voedselketens (de industriële, de organische en de jager-verzamelaar) van begin tot eind worden gevolgd, met als aanleiding de hedendaagse industriële voedselproductie die gezondheids- en milieuproblemen veroorzaakt.
Non-fictie
Engels | 377 pagina's | Dial Books for Young Readers, an imprint of Penguin Books (USA) LLC, New York, New York | 2015
Gedrukt boek
Sarah Levete Feeding the world
Schoon water wordt schaars, er wordt meer voedsel verbouwd voor veeteelt dan voor mensen. Wat zijn de toekomstverwachtingen? Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 12 tot 15 jaar.
Non-fictie
Engels | 32 pagina's | Raintree, London | 2009
Gedrukt boek