Zoekresultaten
Resultaat 41 - 60 (van 124)
Hanneke Siemensma Thee
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2004
Gedrukt boek
Yono Severs Snoep
Allerlei informatie over de productie van verschillende soorten snoep. Met eenvoudige zwart-witfoto's. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 29 pagina's | Ellessy Jeugd, Arnhem | 2006
Gedrukt boek
Jakob van Sonderen Frisdrank
Non-fictie
Nederlands | 16 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Saviour Pirotta Mijn eerste boek over brood
In korte teksten en met veel kleurenfoto's leer je hoe brood wordt gemaakt. Vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Corona, Harmelen | 2004
Gedrukt boek
Marianne Meulepas Brood
Non-fictie
Nederlands | 16 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2005
Gedrukt boek
Moniek van Zijl Brood
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Marja Baeten Chocolade
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters-Noordhoff, Houten [etc.] | 2000
Gedrukt boek
Neil Morris Zout
In het kort wordt informatie gegeven over zout voor wat betreft de herkomst, hoe het wordt gewonnen, de toepassingen en in hoeverre zout van belang is voor ons lichaam. Met foto's en tekeningen in kleur. Vanaf ca. 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Corona, Etten-Leur | 2007
Gedrukt boek
Ineke van Kasteren Drop
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters-Noordhoff, Groningen [etc.] | 2001
Gedrukt boek
Richard Spilsbury Voedsel voor de wereld
In de wereld wordt veel voedsel geproduceerd, maar toch is er te weinig voor alle mensen. Ingegaan wordt op de oorzaken en gevolgen daarvan. Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Ars Scribendi, Etten-Leur | 2010
Gedrukt boek
Jos van Hest Kauwgom
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters-Noordhoff, Houten [etc.] | 2001
Gedrukt boek
Sara Marlowe | Philip Pascuzzo Niet zomaar een pizza
een vrolijk boek over eten met aandacht
Jaimy en haar vrienden maken samen een pizza en leren zo over mindfulness en de verbondenheid van de wereld. Prentvertelling met gekleurde illustraties in oblong formaat Vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Maitreya Uitgeverij, Loenen (Gld) | 2022
Gedrukt boek
Saviour Pirotta Mijn eerste boek over chocolade
In korte teksten en met veel kleurenfoto's leer je van alles over chocolade. Vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Corona, Harmelen | 2003
Gedrukt boek
Edith Schreuder Wijn
Non-fictie
Nederlands | 20 pagina's | Wolters Noordhoff, Houten [etc.] | 1999
Gedrukt boek
Mark Kurlansky Zo zit het met zout
Prentvertelling, waarin informatie wordt gegeven over de geschiedenis, de betekenis, de winning van en de handel in zout. Met kaartjes en veel, ook paginagrote, waterverfillustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Gottmer, Haarlem | 2007
Gedrukt boek
Andrea Claire Harte Smith Veilig voedsel
Vraagstukken over veilig en gezond voedsel komen in korte hoofdstukken met veel kleurenfoto's aan de orde. Daarbij wordt o.a. aandacht besteed aan productiedieren, hongersnood, dierziekten en genetisch gemodificeerd voedsel. Vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Biblion Uitgeverij, Leidschendam | 2003
Gedrukt boek
Chocola
In korte hoofdstukken met grote kleurenfoto's en zwart-witte en gekleurde tekeningen wordt verteld over chocola, wat het is en hoe je het maakt. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | De Ruiter, Houten | 1996
Gedrukt boek
Mieke Vandamme Brood-je-gezond
Met behulp van vele kleurenillustraties wordt informatie gegeven over de geschiedenis, het gebruik en de productie van brood. Vanaf ca. 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 28 pagina's | Bakermat, [Mechelen] | 2002
Gedrukt boek
Dirk-Jan Verdonk De ontplofte kip
de paradoxale geschiedenis van het meest gegeten dier
Waaraan herkennen archeologen over duizenden jaren de aardlaag van onze tijd? Het ongemakkelijke antwoord: de fossiele resten van de vleeskip. Binnen één mensenleven is de moderne vleeskip uitgegroeid tot het meest gegeten dier. Reclames doen voorkomen dat kip veelzijdig en gezond is, maar de geschiedenis geeft een heel ander beeld: de snel gestegen productie en consumptie van kippenvlees trekt een zware wissel op de gezondheid van mens, dier en milieu. In De ontplofte kip laat Dirk-Jan Verdonk...
Non-fictie
Nederlands | 392 pagina's (ePub2, 4,5 MB) | Mazirel Pers, Zutphen | 2023
E-book
Tess Posthumus Cocktailbijbel
van klassiekers voor alle niveaus tot signature en alcoholvrije cocktails
Verzameling van ruim tweehonderd klassieke en moderne cocktailrecepten, met en zonder alcohol. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, Amsterdam | 2023
E-book