Zoekresultaten
Resultaat 621 - 640 (van 762)
Suhas G. Kshirsagar | Kristin Loberg Het Hot Belly dieet
een goede stofwisseling in 30 dagen
Het Hot Belly dieet van Dr. Suhas G. Kshirsagar is een revolutionair nieuw dieet gericht op het verbeteren van je stofwisseling waardoor je op een natuurlijke en gezonde manier afvalt. Je leert in dertig dagen en drie fasen je stofwisseling begrijpen en hoe je lichaam en geest, stofwisseling, voeding en gezondheid in balans te brengt. Uniek aan het Hot Belly dieet is dat je leert wat het beste bij jouw lichaamstype past, hoe je koolhydraten voor je kunt laten werken en hoe je relatie met voeding...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 0,6 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
E-book
Huib Stam Eetsprookjes
nieuwe feiten, oude misverstanden & goed nieuws
Overzicht van de geschiedenis van de voedingswetenschap en behandeling van alle thema's die rond voeding spelen.
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's (ePub2, 1,2 MB) | De Bezige Bij, Amsterdam | 2014
E-book
Ay Lin Kho Gezond & blij zonder diëten
Non-fictie
Nederlands | 363 pagina's | [NutriKho], [Eindhoven] | 2014
Gedrukt boek
Jeroen Hopster Food for thought
wereldfilosofie aan de keukentafel; met recepten
Zeven studenten filosofie en zeven filosofen discussiëren over zeven thema's die grote vragen over het leven in de huidige maatschappij behandelen.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Ten Have, Utrecht | 2018
E-book
Sylvia Witteman Armeluiseten
goed en goedkoop eten voor nestverlater, krenten en baliekluivers
Nestverlaters, armoedzaaiers, klaplopers en andere behoeftigen, opgelet: het kan écht, lekker eten voor weinig geld. Sylvia Witteman pleit al sinds jaar en dag voor goedkoper, lekkerder eten, en kent alle trucs. Toen haar dochter het huis uit ging begon ze haar moeder met appjes te bestoken om recepten van haar vertrouwde en geliefde schotels, bij voorkeur rond etenstijd. Dan is een boekje toch handiger. Een boekje met alles wat clochards, studenten en andere onrendabelen nog niet wisten: er is...
Non-fictie
Nederlands | 82 pagina's (ePub2, 0,3 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2017
E-book
Joël Broekaert De alleseter
Waarom eten we wel kippen- maar geen ganzeneieren? Waaraan ontleent een zure vrucht als de citroen zijn bestaansrecht? En waarop is de term vierseizoenenpeper gebaseerd? Met onverholen enthousiasme en tomeloze nieuwsgierigheid gaat Joël Broekaert op zoek naar de oorsprong van ons voedsel. Als ‘alleseter’ deinst hij nergens voor terug: hij vertelt met even veel smaak over balsamico of steak als over cichorei en stierenlul. Ook is hij een groot voorvechter van het kop-tot-staart principe, ofwel het...
Non-fictie
Nederlands | 266 pagina's (ePub2, 1,3 MB) | Podium, Amsterdam | 2017
E-book
Diana Dubois Sonnie, de weggelopen roti-pannenkoek
omdraaiboek
Sonnie, een Surinaamse roti-pannenkoek, besluit de wijde wereld in te trekken om avonturen te beleven. Keerdruk met recepten voor pannenkoeken, flensjes en poffertjes uit de hele wereld. Met tekeningen in kleur. Vanaf ca. 7 t/m 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Dubois, Rotterdam | 2008
Gedrukt boek
Roanne van Voorst Ooit aten we dieren
Een persoonlijk verslag van de omslag van vegetariër naar veganist met aandacht voor de vele vraagstukken op moreel, maatschappelijk en milieugebied die gekoppeld zijn aan het eten van vlees.
Non-fictie
Nederlands | 205 pagina's (ePub2, 1 MB) | Podium, Amsterdam | 2019
E-book
Jill O'Connor Superzoet en veel te lekker
(voor kinderen)
Recepten voor zoete gerechten, gebak en toetjes als appeltaarttosties en marshmellows worden uitgelegd. Met enige kleurenfoto's. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar, met enige begeleiding.
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Becht, Haarlem | 2011
Gedrukt boek
Miriam van Reijen Het hardloperskookboek
LET OP: dit e-book heeft een fixed layout en is het beste te lezen op tablets of op e-readers met een tablet functionaliteit Het hardloperskookboek I EAT CUZ I RUN! Dit is een kookboek voor lopers die zichzelf graag uitdagen en verbeteren. Hardlopers die best een wijntje of een biertje lusten op zijn tijd, maar dan wel willen weten of en hoe dit hun prestaties beïnvloedt. Hardlopers die overigens ook gerust een fles bietensap soldaat durven maken als ze daar sneller van gaan lopen. In dit boek kun...
Non-fictie
Nederlands | 158 pagina's (ePub2, 41 MB) | De Arbeiderspers, Amsterdam | 2014
E-book
Rosanne Y. Hertzberger Ode aan de E-nummers
waarom E-nummers, kant-en-klaar-maaltijden en conserveermiddelen ons leven beter maken
Rosanne Hertzberger schreef met Ode aan de e-nummers een spraakmakend boek en geldt als een van de opvallendste tegenstemmen van de hedendaagse gezonde voedselindustrie. Als je de kookgoeroes moet geloven, is er niets erger dan een magnetronlasagne. Geen grotere zonde dan voorgesneden aardappeltjes, groenten uit blik, of kunstmatige kleurstoffen. Van Michael Pollan tot Rens Kroes: allen bepleiten een terugkeer naar grootmoeders keuken waar vers, simpel en onbespoten eten ambachtelijk werd klaargemaakt....
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2017
E-book
Kathy Mathys Smaak
een bitterzoete verkenning
Smaak, wat is dat? Proeven is een lichamelijke daad, het zinderende spel der zintuigen. Maar er is meer: wanneer we eten doen onze geest, onze herinneringen, verlangens en verwachtingen mee. In dit boek gaat journaliste Kathy Mathys op zoek naar de betekenis van smaak. Wat is de smaak van de kindertijd, van de liefde? Kun je heimwee hebben naar smaken die je nooit hebt geproefd? Welke rol spelen tastzin, geur en zicht bij het eten? De antwoorden vindt Mathys in de kunst, de literatuur, de wetenschap,...
Non-fictie
Nederlands | ePub, 1,5 MB | De Bezige Bij, Antwerpen | 2015
E-book
Stefan Kleintjes Eten voor de kleintjes
kleintjes van 0-4 jaar leren zelf eten
Stefan Kleintjes helpt ouders al 40 jaar om kinderen van 0 tot 4 jaar zelf te leren eten. In deze nieuwe editie van Eten voor de kleintjes is ook aandacht voor moeders die geen of gedeeltelijk borstvoeding geven. Een op de drie moeders stopt namelijk na drie maanden met borstvoeden. Dankzij de nieuwe editie is de succesvolle Kleintjes-methode nu ook voor deze snel groeiende groep ouders toepasbaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 198 pagina's (ePub2, 58 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Maarten 't Hart Het dovemansorendieet
over zin en onzin van gewichtsverlies
Vermakelijke, maar ook goed gedocumenteerde informatie over eten en lichaamsgewicht, vol wetenswaardigheden en verhalen en anekdotes uit het eigen leven van de auteur.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 0,8 MB | De Arbeiderspers, Amsterdam | 2011
E-book
Thích Nhất Hạnh Eten
Mindful boekje over de vele facetten die met bewust eten te maken hebben.
Non-fictie
Nederlands | 117 pagina's (ePub2, 6,7 MB) | BBNC Uitgevers, Amersfoort | 2016
E-book
Rudy Proesmans Optimaal gezond zonder medicijnen
houd ziekte op afstand door de juiste voeding
Nooit lag het geneesmiddelengebruik zo hoog als nu. We gaan er vaak van uit dat we medicijnen moeten nemen om onze gezondheid op peil te houden. In plaats van groenten, fruit, vette vis, volkorenproducten en noten te eten, slikken we cholesterolverlagers, zuurremmers, pijnstillers en antidepressiva. Medicijnen zijn geen oplossing om gezond te worden en te blijven. Onze voeding daarentegen is nog altijd het beste geneesmiddel. In Optimaal gezond zonder medicijnen houdt dokter Rudy Proesmans een hartstochtelijk...
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's (ePub, 1,2 MB) | Standaard Uitgeverij, Antwerpen | 2010
E-book
Edith Koenders Geluksperen, roverballetjes en paradijskoekjes
het Hans Christian Andersen sprookjeskookboek
Kookboek met recepten die zijn verzonnen bij de sprookjes van Hans Christian Andersen, fragmenten uit sprookjes en samenvattingen daarvan. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 77 pagina's | Pereboom, Bussum | 2004
Gedrukt boek
Joanna Kortink Mindful afvallen
een nieuwe oplossing met blijvend resultaat
Geen crash-dieet, maar blijvend slank en tevreden. Een programma van 8 weken. Miljoenen mensen willen een gezond gewicht hebben. Veel mensen falen hierin, slechts een deel slaagt wel. Wat doen deze mensen anders dan de rest? Hun overgewicht wordt psychologisch benaderd. Ook mindfulness maakt steeds vaker deel uit van deze benadering, met heel goede resultaten. Dit programma duurt 8 weken, bevat veel praktijkvoorbeelden en duidelijke stap-voor-staprichtlijnen. Het is een krachtige oplossing om de...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2012
E-book
Asha ten Broeke | Ronald Veldhuizen Eet mij
de psychologie van eten, diëten en te veel eten
Afvallen is een kwestie van slimme keuzes maken en van discipline. Wie niet afvalt, is dus onverstandig of heeft geen doorzettingsvermogen. Of allebei. Of klopt er iets niet? Asha ten Broeke en Ronald Veldhuizen combineren de nieuwe inzichten in de hersenwetenschap, genetica en fysiologie en maken zo gehakt van de vele misvattingen en fabels over eten, diëten en te veel eten. Op humorvolle en zeer toegankelijke wijze behandelen ze onderwerpen zoals: - Waarom eetgewoonten zo makkelijk tot stand komen...
Non-fictie
Nederlands | 201 pagina's (ePub2, 0,7 MB) | Maven Publishing, Amsterdam | 2012
E-book
Marian Husken Crimineel eten
aan tafel met de onderwereld
Als criminelen ergens verzot op zijn dan is het wel lekker eten. Niet alleen in films als The Godfather of in series als The Sopranos wordt copieus getafeld, ook in werkelijkheid laten maffiosi zich graag een exquise stukje vlees, vis, gevogelte of zeefruit voorschotelen – uiteraard afgeblust met een mooi flesje wijn. Misdaadjournalist Marian Husken biedt in Crimineel eten letterlijk een kijkje in de keuken van de onderwereld en ontdekte dat een dure maaltijd voor een beetje crimineel de perfecte...
Non-fictie
Nederlands | 226 pagina's (ePub2, 3,4 MB) | Balans, Amsterdam | 2015
E-book