Zoekresultaten
Resultaat 461 - 480 (van 1188)
J.C. Seidell | Jutka Halberstadt Jongleren met voeding
kleine en grote vragen over een leven lang gezond eten
In ‘Jongleren met voeding’ scheppen wetenschappers Jaap Seidell en Jutka Halberstadt duidelijkheid in de voedselverwarring. Gezond eten is een levenslang proces, en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar het maken van de juiste voedingskeuzes kan soms aanvoelen als jongleren met allerlei soorten informatie. Wat is gezond, en wat niet? Moet ik hypes wel of niet volgen? En is mijn eten eigenlijk wel duurzaam en diervriendelijk geproduceerd? In dit boek beantwoorden Seidell en Halberstadt...
Non-fictie
Nederlands | 279 pagina's (ePub2, 0,9 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2018
E-book
Louise Bos | Roos Voorsluis Kaapse raasdonders
het Annie M.G. Schmidt kookboek
De samenstelsters haalden allerlei lekkere gerechten uit de boeken van Annie M.G. Schmidt en geven daarvan de recepten, zodat je die ook eens zelf kunt maken. Met zwart-witte en gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Querido, Amsterdam [etc.] | 1999
Gedrukt boek
Meike Krüger Een tafel vol
uitbundige etentjes voor de avontuurlijke thuiskok
Kookboek gericht op gerechten die tegelijkertijd geserveerd kunnen worden uit verschillende culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 441 pagina's (ePub3, 49 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Isabel Boerdam De vega atlas
in 160 vega(n) recepten de wereld rond
Internationale vegetarische recepten met allerlei variatiemogelijkheden.
Non-fictie
Nederlands | 581 pagina's (ePub3, 52 MB) | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Christine Keil | Bernhardt Link Koken= wetenschap!
Recepten voor gerechten die je zelf kunt klaarmaken, met als extra enkele experimenten met eten. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 43 pagina's | Standaard, [Antwerpen] | 2008
Gedrukt boek
Janneke Vreugdenhil Koolhydraatarme bijbel
250 recepten met weinig en met langzame koolhydraten
Koolhydraatarme bijbel is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame koolhydraten, zonder daarbij in te leveren op smaak. Van gegrilde tonijn met komkommer-avocadosalade tot koolraap-carbonara en steak béarnaise. En van mokkasmoothies en proteïnebrood tot Thai beef salad en pompoenlasagne. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 807 pagina's (ePub3, 35 MB) | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021
E-book
Sandra Cornelissen Kook het lekker zelf!
Maak zelf vegetarische roti of een sperziebonenschotel met pindasaus. Tien recepten worden stap voor stap, met zo'n 30 tot 50 kleine foto's, uitgelegd. Met paginagrote sfeerfoto's in kleur. Voor (autistische) kinderen, met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Uitgeverij SWP, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Tasty kookboek
alles wat je nú wilt maken
Ken jij ze ook, de kookvideo’s van Tasty op Facebook? Voor alle fans van dit grootste foodnetwork ter wereld is er nu het Tasty kookboek. Voor iedereen die de geniet van de filmpjes als Crème Brûlée French Toast, Tasty’s Handige foodhacks of 5 ways to cook a baked potato, en nu zelf de keuken in wil. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel, plus een grote dosis guilty pleasure. Dus als je meer dan 40 seconden nodig hebt: het one and only Tasty kookboek! Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Alain Caron | Rogier Trip Kipbijbel
van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip
Van kip in dragonsaus tot soto ayam en van butter chicken tot Bresse-kip: in Kipbijbel van restaurateur en kookboekauteur Alain Caron en zijn chef Rogier Trip vind je ruim 200 kiprecepten voor iedere gelegenheid en ieder moment van de week. Je leert welke onderdelen van de kip je het beste waarvoor kunt gebruiken, en ook hoe je écht goede kippenbouillon maakt. Ook geven je ze alle ins en outs alles over het braden, stoven en het grillen van de kip. Kipbijbel laat zien hoe veelzijdig kip is en dat...
Non-fictie
Nederlands | 637 pagina's (ePub3, 33 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Susan Herrmann Loomis In een Franse keuken
verhalen en recepten om thuis te koken als een Française
Thuis koken als een Française met verse, pure en lokale producten van het seizoen Hoe doen die Fransen dat toch? Een drukke baan weerhoudt ze er niet van om dagelijks een verse driegangenmaaltijd te bereiden. Als vanzelfsprekend combineren ze de producten van het seizoen, uit eigen tuin of van de boerenmarkt op zo'n manier dat de smaken en geuren op hun tongstrelendst naar voren komen. Kookboekenschrijfster Susan Herrmann Loomis ging op een culinaire zoektocht en ontfutselde haar Franse buren, vrienden,...
Non-fictie
Nederlands | 214 pagina's (ePub2, 1,3 MB) | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2017
E-book
Laura Amos Dessert Deli
The Dessert Deli brings beautiful desserts to their rightful place: the forefront of any meal. This cookbook doesn't just offer cupcakes, but covers the full spectrum of tasty treats, from indulgent Belgian Chocolate Mousse and Honeycomb, to zingy Orange and Passion fruit Trifle, yummy Honey Creme Brulee to decadent Ameretto Chocolate Truffles. Set up in 2008, The Dessert Deli quickly became one of the highlights of the popular Northcote Road Market and Covent Garden, as well as being stocked in...
Engels | ePub2, 0,9 MB | Legend Press, [Nederland] | 2016
E-book
Bas Robben Airfryer
Recepten voor de airfryer, van traditionele frituursnacks en snelle tussendoortjes tot volwaardige gerechten en desserts. Met kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 213 pagina's (ePub3, 19 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2023
E-book
Dorenda van Dijken | Janneke Vreugdenhil Overgang
75 recepten om energiek ouder te worden
In Eten als medicijn: overgang legt gynaecoloog dr. Dorenda van Dijken uit wat je zelf kunt doen om gezond ouder te worden en welke rol voeding hierbij speelt - ook als je wel degelijk last hebt van overgangsklachten. Met de 75 recepten van Janneke Vreugdenhil kun je iedere dag, de hele dag door, lekker eten. Want wie gezond wil leven, hoeft zeker niet in te leveren op smaak. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 329 pagina's (ePub3, 16 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2023
E-book
Regula Ysewijn Van wafel tot koek
gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar
Traditionele gebaksrecepten uit de historische Lage Landen, met name het huidige België. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 527 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2023
E-book
Ed McCarthy | Mary Ewing-Mulligan Wijn voor Dummies
Beschrijving van de bekendste wijnen uit de belangrijkste wijnlanden en het kiezen, behandelen, serveren en genieten van een wijn.
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's (ePub2, 4,5 MB) | Voor Dummies, Amersfoort | 2018
E-book
Clint Twist Chocolade maken
Voorzien van veel foto's in kleur wordt verteld welke technieken wetenschappers gebruiken om voedingsmiddelen te verbeteren of te vervangen. Vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Biblion Uitgeverij, Leidschendam | 2006
Gedrukt boek
Marijke Berkenpas | Liesbeth Smit | Gaby Herweijer | Jolien Klamer Eet als een expert
met meer dan 150 makkelijke recepten
Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker! I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle...
Non-fictie
Nederlands | 177 pagina's (ePub3, 18 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Sandra Bekkari Fast food
80 snelle recepten
Voor het tweede deel van Fast Food werkte Vlaanderens meest bekende auteur opnieuw 80 nieuwe recepten uit die in gemiddeld een halfuurtje op tafel staan. Gaande van gezonde ontbijtjes tot snelle tussendoortjes en van creatieve lunchgerechten tot smaakvolle avondmaaltijden die perfect in een drukke levensstijl passen. Maar behalve een nieuwe portie gezonde receptinspiratie, toont Sandra Bekkari jou in Fast Food 2 hoe je kan koken zonder stress. Snel eten klaarmaken betekent immers niet dat je tegen...
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 80 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2020
E-book
Charlotte Borggreve | Gerda Hahn Ff-tjes koken
Kinderen uit 27 landen van de Europese Unie geven recepten door van hun lievelingsgerechten. Daarbij vertellen ze iets over het land en eetgewoonten. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | Engels | 119 pagina's | Becht, Haarlem | 2008
Gedrukt boek
Hans van der Beek | Ralph Moorman Hans halveert
Hans van der Beek een dikke, kettingrokende, bewegingsloze mid-veertiger met een grote dorst bovendien gaat helemaal op de gezonde toer. Gezondheidscoach Ralph Moorman neemt hem aan het handje naar een gezond en wat langer leven. Hans vertelt over de geschiedenis van zijn buik en zijn worsteling gezond te leven, en Ralph grijpt voortdurend in met tips en vriendelijke, soms ook strenge woorden. Dit dieetboek-light is gebaseerd op de populaire column in Het Parool, en gaat verder met tips, recepten...
Non-fictie
Nederlands | 161 pagina's (ePub2, 43 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2014
E-book