Zoekresultaten
Resultaat 381 - 400 (van 550)
Tal Maes ELLE Eten hitparade
succesnummers voor elke dag
Een uitpuilende kookboekenkast, talloze recepten online en toch niet weten wat je moet koken. Ken je dat? Wij wel. In zo'n bui grijpen wij terug op altijd-goedrecepten die we blind kunnen klaarmaken en waarmee thuis ook iedereen gelukkig is. Zie ze als reddende engelen voor je dag. Sinds 2011 schitteren deze engelen in onze Hitparade. Die rubriek is vanaf dag één in handen van receptschrijver, fotograaf en stylist Tal Maes. Het is een eregalerij van de meest gedraaide nummers uit ons keukenrepertoire,...
Non-fictie
Nederlands | 294 pagina's (ePub3, 32 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Rutger van den Broek De bakatlas
Rutger bakt de lekkerste recepten van over de hele wereld
Overal ter wereld wordt gebakken. Van Oostenrijkse apfelstrudel tot Portugese pastéis de nata en van Indonesische pandancake tot aan Amerikaanse devil's foodcake. Of wat denk je van koeksisters uit Zuid-Afrika en Russische honingtaart? In De Bakatlas laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 622 pagina's (ePub3, 75 MB) | Carrera, Amsterdam | 2021
E-book
Rudolph van Veen Rudolph's Bakery 2
130 nieuwe bakrecepten van Rudolph van Veen
Zeg je bakken, dan zeg je Rudolph van Veen. In Rudolph’s Bakery 2 deelt hij 130 nieuwe recepten, voor oogstrelend lekkere cakes, koekjes, taarten en vers brood. De oneindige liefde voor zoete en hartige juweeltjes van de Meester Patissier is meegebakken. Bovendien staat dit dubbeldikke bakboek boordevol persoonlijke extra’s. Met Rudolph’s makkelijke uitleg, gouden regels voor succesvol bakken en handige baktips huppelt iedereen als een meesterbakker door de keuken. WIN: Bestel nu alvast jouw exemplaar...
Non-fictie
Nederlands | 340 pagina's (ePub2, 78 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Tasty studentenkookboek
75 favo recepten om mee op te scheppen
Het Tasty Studentenkookboek is het perfecte boek voor elke studentenkeuken en iedereen die voor het eerst op kamers gaat. Leer de basics met deze 75 vrolijke, snelle en makkelijke recepten, en ontdek handige kitchen skills zoals je vriezer bevoorraden, gezond en gevarieerd ontbijten en hoe je die favoriete recepten van thuis nu ook zelf kunt maken. Zelf koken? Zo gecheft, you can do this! Tasty is hét online foodplatform. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Marjolein de Vlaam Wereldeters
leesboek, kijkboek en kookboek in één
Nasi goreng uit Indonesië, risotto uit Italië en couscous uit Marokko. Lekkere gerechten uit tien landen worden aantrekkelijker gemaakt door leuke weetjes over deze landen. Met recepten in een apart schrift en veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Wereldeters, [Sassenheim] | 2011
Gedrukt boek
Julius Jaspers Simple smart BBQ
In Simple Smart BBQ laat Julius Jaspers zien hoe je op de meest eenvoudige manier de beste resultaten kan halen uit je BBQ. Door te werken met goede ingrediënten en aan de hand van alle tips van Julius kan iedereen de lekkerste BBQ gerechten voorschotelen. De vlees-, vis-, groente-, rubs-, marinade- en sausrecepten die in dit boek aan bod komen zijn geschikt voor diverse BBQ's en op verschillende momenten in het jaar. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 289 pagina's (ePub3, 64 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Ingrid Hofstra Van haver tot gort
60 seizoensrecepten met pap: klassiek, modern, werelds & voor elk moment van de dag
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht, dik, vloeibaar gerecht dat je maakt door granen, meel of peulvruchten in water of melk te koken'. Elke cultuur kent z'n eigen unieke papklassiekers en zelfs sterrenchefs zetten het op hun...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 20 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Jasper Kool Het ultieme tostiboek
Krokant van buiten en zacht vanbinnen. Wie kent hem niet? Tosti's zijn eenvoudig en vullend troostvoer. Geliefd door kinderen en volwassenen. Het kan als een warm ontbijtje, een stevige lunch of als avondeten belegd met een goed stuk plat gegrild vlees. Iedereen kan een tosti maken, in een contactgrill, in een pan, een tosti-ijzer, in de oven of zelfs tussen twee strijkijzers. De tosti is behoorlijk fool proof. Het enige wat je nodig hebt is twee boterhammen en kaas. Het leuke aan een tosti is dat...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 20 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Mieke Kosters En nú word ik slank
jij maakt je voornemens waar zónder dieet!; met de 6 weken challenge; gratis online begeleiding
Jij maakt je voornemens waar zónder dieet! Jij wordt nú slank! Duizenden mensen willen graag gezonder eten, meer bewegen en die overtollige kilo's kwijtraken. Velen lukt dat niet of niet blijvend. Sommigen echter wel. Hoe kan dat? Wat doen succesvolle afvallers anders? In 6 weken succes verzekerd Mieke onthult in haar nieuwe boek dé 6 succesfactoren van blijvend afvallen, zonder dieet. Hoe moeilijk het is, zo simpel is het ook: pas deze succesfactoren toe in jouw leven en word én blijf slank....
Non-fictie
Nederlands | 205 pagina's (ePub3, 7,5 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Jacques Bertens Bierbrouwen voor dummies
In 'Bierbrouwen voor Dummies' leer je de eerste stappen van het bierbrouwen. Eerst lees je hoe je kunt brouwen met een bierkit. Daarna kun je naar het echte werk: brouwen met mout. Je krijgt uitleg over de grondstoffen en de apparatuur waarmee bier wordt gebrouwen en je leest alles wat je moet weten over het brouwproces. Natuurlijk zijn er ook recepten voor je eerste brouwsels met mout. En mocht het even misgaan, dan word je met duidelijke instructies weer op de goede weg gezet! Jacques Bertens brouwt...
Non-fictie
Nederlands | 182 pagina's (ePub2, 1,6 MB) | Voor Dummies, Amersfoort | 2018
E-book
Werner Drent Stamppotbijbel
van aardappel tot boerenkool en van pompoen tot zuurkool
STAMPPOTBIJBEL IS HÉT NASLAGWERK VOOR DE STAMPPOTLIEFHEBBER Met meer dan 200 recepten, handige tips en aanwijzingen laat Werner Drent in Stamppotbijbel de oneindige mogelijkheden van stamppot zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste stamppotten. Van klassiekers als hutspot en boerenkool tot 'moderne stamppotten' als komkommer-muntstamppot met frambozen en stamppot met zeekraal en gamba's. Maar je kunt nog meer met stamppot:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 43 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Martijn Bond De afvalpuzzel
ontdek jouw unieke aanpak voor een gezonder leven
De psychologie van afvallen en gezond leven; veertig valkuilen over afvallen worden besproken en evenzoveel stappen om te leren een gezondere leefstijl te hanteren.
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's (ePub2) | Maven Publishing, Amsterdam | 2019
E-book
Bart van Olphen Vis uit blik 2
Met Vis uit Blik 2 bewijst visman Bart van Olphen van Fish Tales voor eens en voor altijd dat vis uit blik dé absolute keukenheld in ieders keukenkastje is. Deze geheel nieuwe editie vol watertandlekkere recepten, met fotografie van David Loftus, bewijst dat je hier werkelijk eindeloos mee kunt variëren. En na het lezen van de mooie vissersverhalen van Fish Tales kies je zeker voor duurzaam. Zodat we met dit boek in de hand samen nog vele jaren kunnen genieten van vis uit blik. Bron: Flaptekst,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
E-book
Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen
In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is....
Fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Hans Spitsbaard Taartbijbel
van red velvet en tarte citron tot chocoladetaart met gezouten karamel
Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's leert Hans Spitsbaard je alle kneepjes van het bakken van taarten. De taartenbijbel biedt ruim 160 recepten voor lekkere, klassieke en spannende taarten. Hans biedt ook handige tips en aanwijzingen om de mooiste en lekkerste taarten op tafel te zetten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 28 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Dinneke van den Dikkenberg Koken zonder E-nummers
voor kids
Maak zelf taco's, broodnestjes of een kokoscake. Bijzonder is dat het recepten zijn zonder E-nummers. Met stapsgewijze uitleg van vijftig recepten en kleine kleurenfoto's van het gerecht. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 2,7 MB | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2015
E-book
Dinneke van den Dikkenberg Verder koken zonder E-nummers
meer dan 60 recepten!
Eenvoudige recepten voor het bewust koken met verse ingrediënten.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 2,1 MB | De Banier Bv, Apeldoorn | 2015
E-book
Sandra Ysbrandy Aan de keukentafel
70 recepten om samen van te genieten
70 gerechten om samen van te genieten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 326 pagina's (ePub3, 87 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Ramon Brugman | Alain Caron | Leon Mazairac | Sharon de Miranda | Milton Verseput Het BinnensteBuiten kookboek
dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het tv-programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden. Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen...
Non-fictie
Nederlands | 307 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Sergio Herman Just cook it
meer dan 80 snelle recepten voor thuis
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In Just Cook It legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om...
Non-fictie
Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book