Zoekresultaten
Resultaat 361 - 380 (van 546)
Freddy Tratlehner Lekker Fred
dit zijn de ingrediënten
Kookboek met o.a. familierecepten van BN’er.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 24 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Lisette Kreischer | Marcel Schuttelaar Groente uit zee
recepten en informatie over zeewier en algen
Groente uit zee is het nieuwe kookboek van Lisette Kreischer, Stichting Noordzeeboerderij en Marcel Schuttelaar. Het is het eerste boek over zeewier en de dagelijkse keuken, met 50 heerlijke en verrassende recepten. Van de maker van de Dutch Weed Burger. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Lisette Kreischer | Maartje Borst Man. eat. plant.
hot, roasted, grilled, juicy & vegan
Recepten op basis van plantaardige ingrediënten, gericht op mannen.
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Meike Schaling Kleine taartjes
Kleine taartjes van Petit Gâteau: voor alle bakkers
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020
E-book
Elise Gruppen | Nina de Bruijn Ovenbijbel
makkelijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol
Van ovenschotels en zoete klassiekers tot gezonde baksels en recepten voor stoomovens: in de Ovenbijbel laten Nina en Elise van Chickslovefood je zien wat je allemaal uit je oven kan halen. Ze blijven hun keukenfilosofie trouw en maken het dus nooit onnodig ingewikkeld en laten je nooit de hele dag in de koeken staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 592 pagina's (ePub3, 41 MB) | Carrera Culinair, Amsterdam | 2020
E-book
John Smeets Koken voor gedetineerden en mensen met een smalle beurs
In `Koken voor gedetineerden kookt John Smeets voor 9 euro een hoofdmaaltijd voor 4 personen. De uitgangspunten hierbij zijn: Eenvoudig Snel Smakelijk Gezond Goedkoop De gerechten variëren, u vindt in dit boek: Eenpansgerechten, Traditionele gerechten Vegetarische gerechten Groente- en aardappelgerechten Rijstgerechten Pastagerechten Vleesgerechten Regionale gerechten uit alle hoeken van Europa Daarnaast geeft John Smeets tips over hoe je slim en goedkoop kunt inkopen, op welke manier je ingrediënten...
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's (PDF, 1 MB) | U2pi, Voorburg | 2013
E-book
Ed McCarthy | Mary Ewing-Mulligan Wijn voor Dummies
Beschrijving van de bekendste wijnen uit de belangrijkste wijnlanden en het kiezen, behandelen, serveren en genieten van een wijn.
Non-fictie
Nederlands | 384 pagina's (ePub2, 4,5 MB) | Voor Dummies, Amersfoort | 2018
E-book
Jonathan Klaassen Voedsel voor je geest
wat je écht moet weten over gezond eten en voedselhypes
Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing. De voedselhypes vliegen ons om de oren. Wat moet je nog geloven en wat niet? In Voedsel voor je geest wordt dit allemaal duidelijk. Is de Schijf van Vijf onzin? Zijn zoetstoffen schadelijk? Is biologisch eten echt zoveel gezonder? Door tegenstrijdige berichten over voedsel is het niet meer duidelijk wat je wel...
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's (ePub2, 4 MB) | Luitingh Sijthoff, Amsterdam | 2019
E-book
Mari Maris Mari's groentebijbel
van aardappelpuree tot zuringsoufflé
Met meer dan 65 groentesoorten, 850 recepten, een eindeloze lijst variaties daarop en bijpassende serveersuggesties is Groentebijbel het standaardwerk over groenten. Mari Maris besloot na twintig jaar haar koksbuis aan de wilgen te hangen en groenten te gaan verbouwen. Groentebijbel is geen vegetarisch kookboek maar een standaardwerk waarin Maris haar ervaringen als kok en groenteboer bijeen heeft gebracht. Ook laat ze zien hoe de groenten groeien en weet ze over elke groentesoort interessante wetenswaardigheden...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Tess Posthumus Cocktails
's Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt. In Cocktails geeft Tess Posthumus haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour tot aan de alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary's Pear. Naast meer dan 80 cocktails geeft Tess informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze je stap voor stap de fijne kneepjes van het vak. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 230 pagina's (ePub3, 10 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rinus Wijnings Glutenvrij (en smaakvol!) koken
Voor iedereen die een glutenvrij dieet moet volgen maar toch lekker wil eten en voor degenen die met hen mee-eten biedt dit boek een ruime keuze aan gezonde, glutenvrije recepten. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 0,5 MB | [Van Holkema & Warendorf], [Houten] | 2012
E-book
Mary Maarsen Koken & bakken met de Amish
De Amish staan bekend om hun eeuwenlange tradities. Zo ook op het gebied van koken en bakken. Veel succesvolle recepten worden al generaties lang van moeder op dochter doorgegeven. Dit handzame boek bevat een verzameling eenvoudig te maken authentieke Amish recepten. Mary Maarsen (zelf Amish) verzamelde de lekkerste recepten. Dat er bij het koken gebruikgemaakt wordt van natuurlijke ingrediënten is voor de Amish niet meer dan vanzelfsprekend! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 88 pagina's (ePub2, 18 MB) | Erdee Media Groep – Uitgeverij de Banier, Apeldoorn | 2014
E-book
Marjolein de Vlaam Wereldeters
leesboek, kijkboek en kookboek in één
Nasi goreng uit Indonesië, risotto uit Italië en couscous uit Marokko. Lekkere gerechten uit tien landen worden aantrekkelijker gemaakt door leuke weetjes over deze landen. Met recepten in een apart schrift en veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Wereldeters, [Sassenheim] | 2011
Gedrukt boek
Elisabeth De Elisabeth
praktische recepten van de huishoudschool Mariakroon uit Culemborg
Aan het begin van de 20e eeuw kwamen meisjes uit het hele land naar Culemborg om twee jaar lang in de leer te gaan aan de huishoudschool Mariakroon. Het was algemeen bekend dat de meisjes die daar vandaan kwamen, als vanzelf leken uit te groeien tot bijzonder goede kokkinnen. Zij leerden hun kookkunsten van lerares 'voedingsleer' zuster Marie. Men was dan ook zeer verblijd toen deze mysterieuze dame - haar achternaam is tot op de dag van vandaag onbekend - haar recepten verzamelde in een kookboek....
Non-fictie
Nederlands | 306 pagina's (ePub2, 4,3 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Esther Andries Your healthy fix
Klinken de termen açai bowls, superfood smoothies en vegan treats je compleet vreemd in de oren? Tijd om je bij te scholen dan, want het zijn dè nieuwe foodtrends van 2018. Esther Andries was de eerste om die via haar healthy foodbar in Antwerpen-Zuid te introduceren bij het Belgische publiek. Haar credo? Schoonheid start vanbinnen en om dag in dag uit te stralen, kan je maar best je lichaam voeden met de juiste voedingsmiddelen. Zelf zocht ze jarenlang naar een manier om de strijd te winnen tegen...
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's (ePub2, 30 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2018
E-book
Jet van Nieuwkerk Uit huis met Jet
voor een happy & healthy studentenleven, niet te streng en al helemaal niet saai
Een (hand/kook)boek voor meisjes die moeten geloven aan het volwassen worden. Vader of moeder zorgt niet meer elke dag dat er iets voedzaams op tafel staat, je (studenten)huis moet je zélf schoonhouden en door al dat gestudeer en gefeest is het wel belangrijk om je ook fit blijven te voelen. Ik leer hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Ik laat zien dat je ook voor weinig geld een gezonde, verse maaltijd op tafel kunt zetten. Weg met die droge pasta, rode saus uit pot en geraspte kaas die smaakt...
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's (ePub3, 24 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Yvon Jaspers Zomers koken met Yvon
mezze, meraki en vier het leven zo vaak als je kunt
Meraki is alles wat je doet met bezieling, met overgave. Meraki is een werkwoord. Het is de hoeveelheid liefde en zorg die je besteedt aan iemand of iets. In de keuken betekent het dat je de simpelste gerechten heerlijk kunt laten smaken als je er maar genoeg meraki in verwerkt. En andersom, als meraki ontbreekt smaakt het nergens naar. Yvon Jaspers neemt je in dit kleurrijke kookboek mee naar een zonnig eiland. Daar staat een oud keukentafeltje met een wapperend kleed in de wind. Niet keurig netjes...
Non-fictie
Nederlands | 321 pagina's (ePub3, 74 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Tal Maes ELLE Eten hitparade
succesnummers voor elke dag
Een uitpuilende kookboekenkast, talloze recepten online en toch niet weten wat je moet koken. Ken je dat? Wij wel. In zo'n bui grijpen wij terug op altijd-goedrecepten die we blind kunnen klaarmaken en waarmee thuis ook iedereen gelukkig is. Zie ze als reddende engelen voor je dag. Sinds 2011 schitteren deze engelen in onze Hitparade. Die rubriek is vanaf dag één in handen van receptschrijver, fotograaf en stylist Tal Maes. Het is een eregalerij van de meest gedraaide nummers uit ons keukenrepertoire,...
Non-fictie
Nederlands | 294 pagina's (ePub3, 32 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Rutger van den Broek De bakatlas
Rutger bakt de lekkerste recepten van over de hele wereld
Overal ter wereld wordt gebakken. Van Oostenrijkse apfelstrudel tot Portugese pastéis de nata en van Indonesische pandancake tot aan Amerikaanse devil's foodcake. Of wat denk je van koeksisters uit Zuid-Afrika en Russische honingtaart? In De Bakatlas laat Rutger van den Broek je in meer dan 150 toegankelijke recepten zien hoe divers er over de hele gebakken wordt en hoe je dat zelf thuis kunt doen: van koekjes, taarten en cakes tot aan brood(jes) en desserts. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 622 pagina's (ePub3, 75 MB) | Carrera, Amsterdam | 2021
E-book
Tasty studentenkookboek
75 favo recepten om mee op te scheppen
Het Tasty Studentenkookboek is het perfecte boek voor elke studentenkeuken en iedereen die voor het eerst op kamers gaat. Leer de basics met deze 75 vrolijke, snelle en makkelijke recepten, en ontdek handige kitchen skills zoals je vriezer bevoorraden, gezond en gevarieerd ontbijten en hoe je die favoriete recepten van thuis nu ook zelf kunt maken. Zelf koken? Zo gecheft, you can do this! Tasty is hét online foodplatform. Het geheim achter dit succes? Een combi van eenvoud, makkelijk en snel,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book