Zoekresultaten
Resultaat 341 - 360 (van 762)
Mari Maris Mari plukt de dag
in 4 seizoenen, 607 recepten en 1001 tips en trucs
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Alles wat we eten heeft een verhaal, daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen, maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die beantwoord ik met elke dag een maaltje zoals ik dat eet. Geplukt uit de tuin, die van de buren of het bos. Zo eet ik vanzelf met de seizoenen mee. Niet omdat het hip is, maar omdat verse spullen zonder reisverleden simpelweg het lekkerst zijn....
Non-fictie
Nederlands | 850 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Dennis van Koutrik Het vuur de baas
alle geheimen van het BBQ Genootschap in één overzichtelijk handboek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het vuur de baas verzamelt de meest gestelde vragen op barbecuegebied in één boek. Welke barbecue moet ik aanschaffen? Wat is de juiste brandstof? Hoe steek ik mijn barbecue veilig aan? Hoe maak ik zelf goede rubs en sauzen? Wat heb ik nodig om mee te doen aan een BBQ-wedstrijd? Barbecue-autoriteit Dennis van Koutrik, oprichter van Het BBQ Genootschap, geeft antwoord op al deze vragen en laat je zien dat ook jij het vuur de baas kunt zijn....
Non-fictie
Nederlands | 332 pagina's (ePub3, 13 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Nathalie Meskens Plan boost
de 68 recepten die mijn leven veranderden
Enkele maanden geleden doken de eerste foto's op van een stralende, energieke, ravissante Nathalie Meskens. En met de foto's kwamen ook de vragen. Eén vraag blijft ze elke dag opnieuw horen: 'wat is je geheim?'. Hoe kreeg ze een dergelijke metamorfose voor elkaar in combinatie met haar drukke leven van optredens, een zaak runnen, lange draaidagen en een sociaal netwerk onderhouden? In 'Plan Boost' geeft ze haar 'geheim' prijs. Ze vertelt hoe ze resoluut koos voor een levensstijl die haar gezondheid...
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's (ePub2, 30 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2017
E-book
Marcel Voskens Koken voor mannen
DEEL 1: Marcel Voskens verwonderde zich over de onduidelijkheden die er over koken bestaan, terwijl het voor hem simpel is. Het was het startschot om een kookboek te schrijven voor mannen zonder opsmuk en poespas, maar wel met lekkere gerechten. 'Terug naar de basis' is zijn motto. In dit basis kookboek zijn de gerechten met liefde samengesteld en een aantal ervan zijn restaurantwaardig. Geen ingrediëntenlijstjes, maar wel makkelijk beschreven gerechten met alledaagse producten. Speel met de hoeveelheden...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 16 MB | Davey Jones Publishing, Prinsenbeek | 2020
E-book
Marcel Voskens Koken voor mannen
KOKEN VOOR MANNEN, DEEL 2 Wat maakt 'Koken voor mannen' anders dan andere kookboeken? Op een duidelijke en eenvoudige wijze wordt beschreven hoe je de gerechten kunt bereiden. Geen ellenlange verhalen. Je kunt meteen aan de slag, want de meeste ingrediënten heb je al in huis. Alle mannen kunnen koken. Het is slechts een kwestie van proberen en het bij elkaar voegen van ingrediënten. Er plezier in hebben is belangrijk. Zie koken als een ontspannende bezigheid met als resultaat: een heerlijke maaltijd....
Non-fictie
Nederlands | 148 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | ClusterEffect, Prinsenbeek | 2020
E-book
F.M. Stoll | W.H. de Groot Het nieuwe Haagse kookboek
recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort, Den Haag
Een onmisbaar naslagwerk dat niet mag ontbreken in iedere keuken. Hoe marineer je vlees? Hoe kook je het perfecte ei? Hoe fileer je een vis? Op al deze vragen geeft Het Nieuwe Haagse Kookboek een duidelijk antwoord. Voor het eerst in 1934 uitgegeven onder de titel Recepten van de Huishoudschool Laan van Meerdervoort 's-Gravenhage en anno 2010 nog steeds onverminderd populair. Nieuwe inzichten op het gebied van voedingsleer zijn steeds verwerkt maar de oorspronkelijke opzet is gehandhaafd. Een onmisbaar...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 1,8 MB | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2010
E-book
Cisca Breedijk Wie laat ons omfietsen naar de HEMA?
het succesverhaal van de vrouw die miljoenen flessen wijn verkocht
Belevenissen van de wijnkoopster van de HEMA, een functie die zij aanvaardde zonder in eerste instantie verstand van wijn te hebben.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's (ePub2, 1,7 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2013
E-book
Sylvia Witteman Het boek van Soof
recepten voor het gezin en andere uitvreters
Marjolein Beumer (scenario) en Antoinette Beumer hebben zich door de columns van Sylvia Witteman laten inspireren tot Soof, een romantische komedie die op 12 december 2013 in première gaat. De cast bestaat o.a. uit Lies Visschedijk, Fedja van Huêt en Dan Karaty. Soof gaat over een vrouw die de veertig nadert en alles heeft wat ze ooit wilde: drie kinderen, een eigen cateringbedrijf, een lieve man en een mooi huis. Maar zoals mensen eigen is, vraagt ook zij zich op gegeven moment af of dit nou alles...
Non-fictie
Nederlands | 187 pagina's (ePub2, 47 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2013
E-book
Francis van Arkel Licht
Kook ook Licht Lekker, makkelijk snel klaar! Ingredi en overal te krijgen Alles getest: 'de recepten lukken altijd' Van klassiek tot trendy Naarmate we ouder worden, is het steeds belangrijker om regelmatig op de weegschaal te staan. Maar ook als je jong bent, veel aan sport doet of gewoon lekker in je vel wilt zitten, moet je op je gewicht letten. Kook dan af en toe - elke dag ma gook! - een licht gerecht uit dit super handige kookboek. En natuurlijk staan bij alle recepten de voedingswaarden vermeld...
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 5,4 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009
E-book
Laura Van den Broeck Be fit be awesome 2
Een propvolle agenda combineren met gezond en lekker eten? Het kan, dit boek leert je hoe! Na het overweldigende succes van haar eerste kook- en work-outboek heeft de enthousiaste voedingsdeskundige en sportcoach Laura Van den Broeck een vervolg klaar! In Be fit, be awesome 2 toont Laura weer aan dat een gezonde en fitte levensstijl eenvoudig kan zijn en niet veel tijd en moeite hoeft te kosten. Dit boek bevat tientallen heerlijke en toch simpele en voedzame recepten, die samengesteld zijn met een...
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's (ePub3, 92 MB) | Vrijdag, Antwerpen | 2020
E-book
Henny de Lint De natuurlijke gezondheidswijzer
praktische voedingsadviezen om gezond te blijven
Gezonde voeding is letterlijk van levensbelang. Steeds meer mensen zijn zich daarvan bewust en zoeken informatie over dit onderwerp. In De natuurlijke gezondheidswijzer geeft diëtiste en natuurvoedingsdeskundige Henny de Lint een antwoord op alle mogelijke vragen. In welke voedingsmiddelen zitten welke vitamines en mineralen? Zijn vitaminepreparaten nodig? Is vegetarische voeding voldoende? Het eer te hoofdstuk gaat in op de voedingsstoffen die iedereen nodig hebben en hoe we die uit ons voedsel...
Non-fictie
Nederlands | 165 pagina's (ePub2, 0,4 MB) | De Kern, Utrecht | 2014
E-book
Rita Aalderink Rita's Diner Idee
52 complete diners van amuse tot en met dessert
Rita's Diner Idee is in maart 2011 door de jury van Gourmand Cookbook Awards in Parijs uitgeroepen tot een van de vier Beste Eenvoudige Recepten Kookboeken ter wereld. Het boek bevat 52 complete diners van amuse tot en met dessert. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en de ingredienten zijn overal makkelijk verkrijgbaar. Een absolute aanrader voor de beginnende thuiskok! De auteur over haar kookboekje: Het is al weer een aantal jaren geleden dat ik kookcursussen gaf en kookboekjes voor de combimagnetron...
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's (PDF, 0,7 MB) | U2pi, Voorburg | 2012
E-book
Meneer Wateetons Over drank
van wijnrank tot sterkedrank en van mout roken tot whisky stoken
Over drank is hét handboek over bier, wijn en gedestilleerd. Na Over worst, Over rook en Over rot is dit het vierde standaardwerk van Meneer Wateetons. In dit lijvige handboek leert hij je alles over het maken van je eigen speciaalbier, cider of colaprosecco. Natuurlijk is er ook ruim aandacht voor het zelf stoken van sterke drank als whisky, jenever en beerenburg. Over drank is diepgravend en compleet, maar ook luchtig en glashelder geschreven, zoals alleen Meneer dat kan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 527 pagina's (ePub3, 9,7 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book
Julius Jaspers BBQBijbel
van asperges tot zwezerik
BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs. BOORDEVOL...
Non-fictie
Nederlands | 616 pagina's (ePub3, 42 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016
E-book
Mara Grimm Ontbijt
recepten en verhalen voor in de ochtend
Op Instagram is elke foto van een bakje havermout een instant hit, de ontbijtzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en McDonald's experimenteert met een all-day breakfast. Kortom: ontbijten is hot. En dat terwijl het ochtendmaal in de middeleeuwen nog gold als en teken van gulzigheid. In ONTBIJT duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer is het ontbijt als maaltijd ontstaan? Wat is er sindsdien veranderd? En waarom is het nu opeens...
Non-fictie
Nederlands | 316 pagina's (ePub3, 20 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2016
E-book
Ilja Gort Leven als Gort in Frankrijk
Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux. In tien jaar tijd wist hij dit op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf. Zijn La Tulipe-wijnen winnen hoge onderscheidingen op internationale wijnconcoursen en zijn, evenals zijn Slurp-wijnen, exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. Over de beginperiode en de opbouw van zijn château schreef Gort Leven als Gort in Frankrijk, een buitengewoon humoristisch boek waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht. Op geestige...
Non-fictie
Nederlands | ePub | Slurp Publishers, Amersfoort | 2016
E-book
Alain Caron | Roel James Mijn Franse keuken
Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 37 MB | Carrera, Amsterdam | 2016
E-book
Peter Paul Klapwijk | Gerard Keijsers Uit alle windstreken
internationale gerechten verzameld op de molen van Delfshaven
Uit alle windstreken is een boek over koken, molens en culturen. Een kookboek met interviews en tegelijkertijd een journalistiek boek vol recepten. Voor de kok die graag leest en de lezer die graag kookt. De Distilleerketel in Rotterdam Delfshaven staat centraal in dit boek. De korenmolen geldt als ontmoetingsplek voor de inwoners van de wijk, voor het grootste deel immigranten uit mee dan honderd verschillende landen. Ze komen op de molen om ingrediënten in te slaan voor gerechten uit hun land...
Non-fictie
Nederlands | 161 pagina's (PDF, 11 MB) | Klapwijk & Keijsers, [Schoonhoven] | 2011
E-book
Lise Weuts Kijk ik kook
kookboek voor mensen met een verstandelijke beperking
Recepten van 25 gerechten als een omelet, ontbijtje en een milkshake worden stapsgewijs uitgelegd. Grote uitgave met kleurenfoto's van alle handelingen. Voor jongeren met een verstandelijke handicap vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Lannoo, Tielt | 2013
Gedrukt boek
Alice Waters De kunst van simpel koken
notities, lessen en recepten uit een heerlijke smaakrevolutie
Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lokale en seizoensproducten centraal staat, een beweging in gang die vandaag de dag nog altijd vele internationale chef-koks inspireert. In De kunst van simpel koken neemt Waters je bij de hand en leert je alles over haar manier van koken. De meer dan 250 recepten zijn eenvoudig, subtiel en rustiek. Van de lekkerste salades tot taarten en ovengerechten....
Non-fictie
Nederlands | 628 pagina's (ePub2, 3 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
E-book