BoekStartwebinar: Met je baby en dreumes plezier beleven aan voorlezen!

Gepubliceerd op: 8 april 2024 08:00

In aanloop naar de landelijke BoekStartdag op zaterdag 1 juni vertelt Jolien Hesselberth op donderdag 30 mei om 20.00 uur over voorlezen op een leuke en speelse manier aan de allerjongsten. Een webinar boordevol boekentips voor (groot)ouders van jonge kinderen en voor pedagogisch medewerkers.

Baby’s en dreumesen genieten van voorlezen en het is ook nog eens goed voor hun taalontwikkeling! Hoe zorg je ervoor dat jij en je kindje plezier beleven aan een voorleesmoment? Welke boekjes zijn daarvoor geschikt? Hoe praat je samen bij een boekje? En wat kun je nog meer voor leuks doen met boeken?

Na afloop weet je meer over de voorleesontwikkeling van je kindje en heb je allerlei ideeën voor leuke, speelse activiteiten bij het voorlezen.

Datum en tijd
Het BoekStartwebinar vindt plaats op donderdag 30 mei om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Het is bedoeld voor ouders en grootouders van jonge kinderen. 

Registratie
Meld je aan voor het BoekStartwebinar. Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname is kosteloos; het wordt je aangeboden door Stichting Lezen.

Comminuceer dit nieuwsbericht aan ouders!
Ook pedagogisch medewerkers, bibliotheekmedewerkers en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom om te kijken.