BoekStartdag Inspiratiewebinar voor bibliotheken 8 februari 2024

Gepubliceerd op: 13 december 2023 13:54

Op zaterdag 1 juni 2024 vindt alweer de vierde BoekStartdag plaats. Stichting Lezen en SPN laten tijdens dit Inspiratiewebinar zien hoe je van de BoekStartdag een succes kunt maken.

We lichten de geactualiseerde Inspiratiegids en de communicatie- en promotiemiddelen toe. Bibliotheken vertellen hoe zij de organisatie aanpakken, ook voor wat betreft de marketing en communicatie. Daarnaast licht Félice van der Sande van Het Muziekkwartier uitwerkingen toe van twee nominaties voor het Babyboekje van het Jaar 2022/2023.

Het webinar vindt plaats op donderdag 8 februari 2024 van 13.30 - 14.30 uur. Het is bedoeld voor leesconsulenten en BoekStartmedewerkers die voor hun Bibliotheek BoekStartdag 2024 organiseren. Overige geïnteresseerden zijn ook van harte welkom om deel te nemen.

Aanmelden voor het webinar kan via deze Zoom-registratiepagina. Na registratie ontvang je een bevestiging van je inschrijving en uitleg hoe je het webinar kunt volgen. Deelname is kosteloos; het wordt je aangeboden door Stichting Lezen.

Bij deelname aan het webinar geef je toestemming dat we je e-mailadres mogen gebruiken om te mailen over of naar aanleiding van het webinar.