Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 50)
Anouk Glaudemans Heel Holland bakt seizoen 2 kinderbakboek
de leukste bakrecepten voor jonge thuisbakkers
Bak confettikoeken, een jungletaart met chocolade of vegetarische worstenbroodjes. Stap voor stap worden zo'n dertig recepten uitgelegd. Er zijn ook basisrecepten voor o.a. cakes, vullingen en koekjes. Met grote kleurenfoto's van de baksels. Vanaf ca. 7 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Mirjam Marks Het andere koek boek
lievelingsgerechten en traktaties van nieuwe Nederlandse kinderen
Kinderen van 5 t/m 18 jaar, die uit hun geboorteland zijn gevlucht, vertellen wat hun lievelingsgerecht is. Met uitleg van recepten van o.a. okrasoep uit Nigeria, vegetarische samosa’s uit Sri Lanka en mutaki (koekjes) uit Azerbeidzjan. Met QR-code voor de verhalen van de kinderen en veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 126 pagina's | ROSE stories, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Petra Bosland Het kinderkookboek van de keuken van Kiki
De grappige kat Kiki is dol op koken. Ze legt stap voor stap uit hoe ze 27 hartige én 27 zoete recepten maakt, zoals kaasvlinders en bananenbrood. Ook vertelt ze over zichzelf, over groenten en fruit en geeft ze kooktips. Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 5 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Monique Ascanelli De bakschool voor Potterheads
eenvoudig magisch bakken
Recepten voor baksels die te maken hebben met de Harry Potter-reeks. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Bart Hoffman Jermain de Rozario - Lotus
van vuilnisman tot sterrenchef
Hij zat aan de drugs, had torenhoge schulden en werkte een tijd lang als vuilnisman. Maar Jermain de Rozario vond uiteindelijk troost en zingeving in de keuken. Twee jaar nadat hij zijn eigen restaurant opende, haalde hij een Michelinster binnen. De jongen die zich lange tijd een loser voelde, staat plots vol in de schijnwerpers. Hoewel hij ogenschijnlijk in een wereld vol glitter en glamour terecht is gekomen, voelt hij dagelijks de immense druk om op topniveau te presteren. In Lotus vertelt de...
Nederlands | 5 uur 55 minuten (511 MB) | Inside, Amsterdam | 2021
Luisterboek (digitaal)
Victor Abeln Cocktails met Victor
lekkere cocktailrecepten die iedereen thuis kan maken
Een heerlijk boek met cocktailrecepten en verhalen van de meest bekende (en geliefde) barman van Nederland Een heerlijk boek met meer dan honderd cocktailrecepten! De charmante barman geeft in Cocktails met Victor zijn professionele geheimen prijs. Want als je van iemand wilt aannemen hoe je het perfecte drankje maakt, dan is dat natuurlijk van Victor Abeln. Hij neemt je stap voor stap mee in het opzetten van je eigen thuisbar, lekker en laagdrempelig. Wat zijn de basics? Welke tools heb je waarschijnlijk...
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's (ePub2) | Boekerij, Amsterdam | 2021
E-book
Faya Lourens Killerbody Lifestyle
Gelukkig en slank in 12 weken
Killerbody Lifestyle van Fajah ‘Faya’ Lourens is een volledige herziene editie van haar bestseller Killerbody Dieet (300.000 boeken verkocht). Mensen die een dieet volgen hebben vaak moeite met slank en fit te blijven (jojo-effect) of zitten ook na het behalen van hun doel niet lekker in hun vel. Fajah leert je dat mindset misschien nog wel belangrijker is dan voeding en beweging. Met dit audiobook vertelt ze je hier alles over. Wat je doel ook is, het is het belangrijkste dat je eraan gaat werken...
Nederlands | 3 uur 36 minuten (208 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Luisterboek (digitaal)
Carla Lalli Music That sounds so good
100 recepten voor elke dag van de week
Met dit kookboek is iedere dag lekker eten nooit meer een opgave, hoe druk je het soms ook hebt. De truc is om je repertoire zo uit te breiden dat je altijd genoeg inspiratie hebt voor precies dat moment van de week: van drukke werkdagen tot aan vrije vrijdagavonden en de rest van het weekend, waarin je doorgaans meer tijd én zin hebt om uitgebreid in de keuken te staan. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 290 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2022
E-book
Bart Hoffman Lotus
van vuilnisman tot sterrenchef
Hij zat aan de drugs, had torenhoge schulden en werkte een tijd lang als vuilnisman. Maar Jermain de Rozario vond uiteindelijk troost en zingeving in de keuken. Twee jaar nadat hij zijn eigen restaurant opende, haalde hij een Michelinster binnen. De jongen die zich lange tijd een loser voelde, staat plots vol in de schijnwerpers. Hoewel hij ogenschijnlijk in een wereld vol glitter en glamour terecht is gekomen, voelt hij dagelijks de immense druk om op topniveau te presteren. In Lotus vertelt de...
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's (ePub2, 4 MB) | Inside, [Amsterdam] | 2021
E-book
Julius Jaspers BBQ recepten voor op een kamado
In dit boek staan meer dan 100 BBQ-recepten voor op een kamado. Een kamado is een keramische BBQ met deksel. Hierdoor werkt het als een oven en kun je er de temperatuur perfect mee regelen. Een kamado is geschikt voor slowcooking en om te grillen, bakken en stomen. Julius neemt je aan de hand en leert je alle technieken en de lekkerste gerechten maken! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Vivian Reijs Help, ik val niet af!
Fix je hormoonbalans en verlies blijvend gewicht
Help, ik val niet af! Hoeveel vrouwen roepen dit niet? Hormoonexpert Vivian Reijs komt je met dit boek te hulp. Met de VIV-methode gaat afvallen je wél lukken. Ontdek hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt, en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf. Met veel informatie en de stap-voor-stap VIV-methode.Kijk voor extra content bij dit audioboek op vivonline.nl/audioboek/. ‘Door Vivians adviezen op te volgen, voel je je niet alleen...
Nederlands | 4 uur 58 minuten (429 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Luisterboek (digitaal)
Garrelt Schuil | Paul Schuil | Jord Althuizen | Ralph de Kok | Peter De Clerq | Harm Jan Bloem Het BBQ®Street basisboek
de lekkerste bbq-recepten voor iedereen inclusief gerechten van je favoriete grillmasters!
Iedereen kan BBQ’en, dat is het motto van BBQSTREET, de BBQ-hit van 24Kitchen. Want enthousiaste barbecueliefhebbers, of het nu om beginners of gevorderder gaat, weten het: niets is zo gezellig als samen buiten koken op vuur. Ontdek met Het BBQSTREET Basisboek alle ins en outs van dé buitensport. Ga aan de slag met de tips en BBQ-recepten van favoriete grillmasters Ralph de Kok, Peter De Clercq, Jord Althuizen en Harm Jan Bloem. Dit kookboek is afwisselend en praktisch, met veel informatie over...
Non-fictie
Nederlands | 178 pagina's (ePub3, 59 MB) | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
E-book
Lola van Ruler Toko Lo
Indisch bakboek; cake en koek, taart, snacks, zoet, pudding en drankjes
Met eerbied voor de geschiedenis, een trotse blik vooruit en een mengkom en garde in de hand deelt Lola haar Indische roots - en daarmee die van de ruim 350.000 Indische Nederlanders - aan de hand van recepten voor zoet en hartig gebak, die hun oorsprong vinden in de tijd van Nederlands-Indië én die later in Nederland zijn ontstaan: van spekkoek tot sponscake en van pangsit tot pastei. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt Andere kost
een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
Jaap Seidell en Jutka Halberstadt maken in hun nieuwe boek ‘Andere kost’ inzichtelijk hoe de grote problemen zich verhouden tot wat er op ons bord ligt. Ons voedselsysteem kraakt in zijn voegen. Wij worden ziek, de planeet wordt ziek: verandering is bittere noodzaak. Maar veel van de problemen waarvoor we ons gesteld zien zijn van een ontmoedigende schaal. Wie heeft de macht en verantwoordelijkheid om een ommekeer tot stand te brengen? Wat kun je zelf doen, en wat moeten we samen aanpakken? Wij,...
Nederlands | 5 uur 42 minuten (493 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2021
Luisterboek (digitaal)
Alain Caron | Rogier Trip La Table de Caron
recepten uit onze bistrokeuken
Wie uit eten gaat bij de familie Caron waant zich hartje Amsterdam in Parijs. Werkelijk alles is er zoals je verlangt van een moderne, kwalitatief hoogstaande bistro. Van de sfeer tot aan het personeel en het typerende servies en meubilair, maar bovenal de elegante gerechten waar ongetwijfeld nog lang over nagepraat zal worden. In La Table de Caron komen alle moderne klassiekers uit de bistrokeuken van de familie Caron samen: van oeufs durs mayonnaise en makreelrillettes met dragonmayonaise tot...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 31 MB | Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Wil Demandt | Jonah Freud | Nell Westerlaken Altijd zondag
de keuken van Wil Demandt
In zijn keuken is het altijd zondag. Mede door zijn Limburgse roots, was wat Wil in zijn restaurant kookte heel normaal: er werd een beest geslacht en vervolgens werden alle delen verwerkt in zijn uitzonderlijk bourgondische gerechten. Van kop tot staart, zoals dat tegenwoordig wordt genoemd. Tot op de dag van vandaag is Wil bezig met koken, eten en lezen en schrijven over eten. In Altijd zondag heeft hij, onder redactie van Jonah Freud, voor eens en voor altijd zijn onnavolgbare nalatenschap opgetekend....
Non-fictie
Nederlands | 615 pagina's (ePub3, 21 MB) | Uitgeverij Carrera Culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Karin Gaasterland Cuisine Carine
recepten en notities van Karin Gaasterland
Men wil vaak weten hoe het werkt in mijn hoofd. Eenvoudig, want ik denk aan niets anders dan aan eten. De beste gerechten ontstaan in mijn hoofd. Dit is wie ik ben, dat is wat ik doe. In de loop der jaren ben ik mijn verhaal - dat van een leven lang koken - gaan opschrijven: recepten, geschiedenis, achtergronden, mijn favoriete plekken, inspiratie en keukenfilosofie. Voor mij gaat koken niet uitsluitend over techniek of nauwkeurige receptuur. Natuurlijk, kennis is handig en chef word je niet zomaar....
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera culinair, Amsterdam | 2021
E-book
Job Pattinasarany | Perry de Man Job & Perry
een klootzak-proof kookboek
Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it. Van Surinaamse broodjes tot aan cacio e pepe en soto ayam. En van gevangeniscake tot aan vissticks met remouladesaus en risotto nero om indruk te maken op je toekomstige ex. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021
E-book
Julius Jaspers De BBQatlas
de lekkerste BBQ-recepten uit de hele wereld
Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | ePub3 | Carrera culinair, Amsterdam | 2021
E-book
David Chang | Priya Krishna Thuis koken
Of: hoe ik ben gestopt me druk te maken om recepten (en van mijn magnetron ben gaan houden)
Tips en trucs om te koken op gevoel en door je eigen smaakvoorkeuren te volgen.
Non-fictie
Nederlands | 584 pagina's (ePub3, 42 MB) | Carrera, Amsterdam | 2021
E-book