Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 250)
Rutger van den Broek | Mark Haayema 't Feestelijke kinderbakboek
Verzamelde bakrecepten voor feestelijke gelegenheden zoals een verjaardag, Kerstmis, het krijgen van een broertje of zusje, Chinees nieuwjaar en nog veel meer. Met weetjes over feesten, vieren en herdenken. Met kleurenfoto’s en -illustraties. Met wat hulp vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 171 pagina's | Rubinstein, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Tracey Kelly Italië
ontdek Italië en eet mee
Kennismaking met Italië voor wat betreft o.a. feesten, landbouw en het dagelijkse leven. Met recepten van tien Italiaanse gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2019
Gedrukt boek
Annelie Ansingh Het grote Poepkookboek
een lekker vies receptenboek
Maak zelf overgeefsoep, een vuilnisbaksalade of uitdeeldrollen! Lees hoe je deze en andere (zogenaamd) vieze recepten maakt voor onder andere hoofdmaaltijden, toetjes en koekjes. Met zachtgekleurde illustraties. Vanaf ca. 8 t/m 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Uitgeverij Hoogland & Van Klaveren, [Hoorn] | 2016
Gedrukt boek
Elizabeth Neuenfeldt Van aardappel naar frietjes
Leer alles over hoe friet wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Tracey Kelly China
ontdek China en eet mee
Kennismaking met China voor wat betreft o.a. school, feesten, landbouw en landschappen. Met recepten van tien Chinese gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2019
Gedrukt boek
Sarah Ridley Van bloem tot honing
Waar komt honing eigenlijk vandaan? Lees hoe (honing)bijen honing maken en wat de rol van de imker daarbij is. Ook wordt uitgelegd waarom bijen zo belangrijk voor de mens zijn. Met veel grote kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 23 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2020
Gedrukt boek
Sarah Ridley Van bloesem tot appel
Eet jij ook wel eens een appel, waar komen ze eigenlijk vandaan? Lees hoe de bloesem van een appelboom wordt bevrucht en er appels groeien. Ook wordt uitgelegd waarom appels zo gezond zijn. Met veel grote kleurenfoto's. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 23 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2020
Gedrukt boek
Rachel Grack Van koe naar melkpak
Leer alles over hoe melk wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Felicita Sala Een tuin vol lekkers
recepten met ingrediënten van onze balkons, daken en tuintjes
Kookboek met 12 recepten die gebruikmaken van groenten en fruit uit de eigen moestuin. Met gekleurde illustraties. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelf koken vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 42 pagina's | Davidfonds/Infodok, Antwerpen | 2022
Gedrukt boek
Anke Kranendonk Leuker lunchen (en lekker)
Wat zit er elke dag in jouw broodtrommel? Lees hoe je dat leuker kunt maken en wat de eetgewoonten zijn in landen als Italïe, Thailand en Suriname. Met allerlei recepten (bv. van cake uit het Midden-Oosten), kleurenfoto's en -illustraties. Vanaf ca. 9 t/m 11 jaar
Non-fictie
Nederlands | 41 pagina's | Zwijsen, sluit aan bij school, Tilburg | 2018
Gedrukt boek
Linda Staniford Waar komt fruit vandaan?
Waar groeien sinaasappels en wat gebeurt er allemaal voordat ze op je bord liggen? Lees ook welk fruit er nog meer is. Met grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2017
Gedrukt boek
Alex Woolf Suiker
In de oudheid werd suiker in India gemaakt, later werden slaven op plantages ervoor ingezet. Nu maakt men er o.a. bio-brandstof voor auto's van. Lees van alles over de geschiedenis, productie en of suiker gezond is. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 t/m 13 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2018
Gedrukt boek
Hugo Kennis | Mark Haayema 't Waanzinnige kinderkookboek
Wil je zelf kaasfondue, flammkuchen of een moestuinsalade maken? Een kok legt stapsgewijs uit hoe je allerlei voor- en hoofdgerechten, toetjes, sauzen en kleine gerechtjes voor een picknick of high tea maakt. Met verhaaltjes en versjes over restaurant LeQeur, weetjes over koken en eten en kleurenfoto's - en illustraties. Met hulp vanaf ca. 8 jaar, zelf koken vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 151 pagina's | Rubinstein, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Bo Buijs Alcohol
Fictie
Nederlands | 24 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2018
Gedrukt boek
Jill Schirnhofer Bakken met Jill
want homemade is het allerlekkerst!
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2018
Gedrukt boek
Tracey Kelly Mexico
ontdek Mexico en eet mee
Kennismaking met Mexico voor wat betreft o.a. het dagelijkse leven, feesten, landbouw en de visvangst. Met recepten van tien Mexicaanse gerechten die stapsgewijs worden uitgelegd. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2019
Gedrukt boek
Linda Staniford Waar komen vlees en zuivel vandaan?
Waar komen vlees en melk vandaan? En wat gebeurt er allemaal voordat ze op je bord liggen? Lees ook wat voor soorten vlees er zijn. Met grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2017
Gedrukt boek
Elizabeth Neuenfeldt Van melk naar ijsje
Leer alles over hoe ijs wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf 7 jaar.
Fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Rachel Grack Van cacaoboon naar chocola
Leer alles over hoe chocolade wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Ryan Wheatcroft | Katie Woolley Een bordje gezond
Veel etenswaren zijn gezond én lekker. Lees van alles over gezonde voeding en hoe je lichaam je eten verteert. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2021
Gedrukt boek