Zoekresultaten
Resultaat 21 - 40 (van 76)
Karen den Dekker O jee, ik eet
eetboek voor kinderen met autisme
Non-fictie
Nederlands | 230 pagina's | Graviant Educatieve Uitgaven, [Doetinchem] | 2017
Gedrukt boek
Jenny Colgan Café Zon & Zee
Café Zon & Zee van Jenny Colgan is een heerlijk vertelde, geestige roman met een flinke dosis romantiek en eilandgevoel. Als je houdt van Jill Mansell of Sarah Jio is dit een boek voor jou. Eindeloze, lege stranden, prachtige natuur, waarom zou je zo’n plek verlaten? Flora McKenzie weet zeker dat het goed was om het kleine Schotse eiland waar ze is opgegroeid te verruilen voor de anonimiteit van de grote stad. Maar als ze voor haar werk ineens terug moet naar huis, staat ze weer oog in oog met haar...
Nederlands | 10 uur 14 minuten (590 MB) | Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2018
Luisterboek (digitaal)
Rick Kempen Bier
Informatief boekje over de geschiedenis van bier, zijn vele soorten en allerlei wetenswaardigheden.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 3,2 MB | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2017
E-book
Sandra Cornelissen Kook het lekker zelf!
Maak zelf vegetarische roti of een sperziebonenschotel met pindasaus. Tien recepten worden stap voor stap, met zo'n 30 tot 50 kleine foto's, uitgelegd. Met paginagrote sfeerfoto's in kleur. Voor (autistische) kinderen, met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 10 t/m 15 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Uitgeverij SWP, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Joël Goudsmit | Rosalynn Campbell Sapje
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Sapje bundelt 100 heerlijke saprecepten boordevol groente, een beetje fruit, wilde planten, zeewieren, paddenstoelen en diverse kruiden en specerijen. Van simpele shotjes tot doeltreffende detoxdrankjes. Voor zowel de beginnende als gevorderde sapjesdrinker. De recepten volgen de seizoenen, kennen elk een unieke smaak en variëren in snelheid en moeilijkheidsgraad; van twee tot wel tien ingrediënten. Bij elk sapje wordt duidelijk uitgelegd...
Non-fictie
Nederlands | 236 pagina's (ePub3, 11 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Esmée Scholte Yoghurt
47 zoete en hartige recepten uit de keuken van Yoghurt Barn
Yoghurt is altijd lekker, wat je er ook mee doet! Vers, frozen, traditioneel, dik of dun, hangop, soja- of amandelyoghurt.De chef-koks van Yoghurt Barn hebben voor jou de allerlekkerste yoghurtrecepten samengebracht in dit kookboek. Bomvol recepten die je laten zien hoe veelzijdig yoghurt is én die thuis eenvoudig klaar te maken zijn. Van yoghurt-komkommersoep, hartige hangop met olijven en groene kruiden, kwarktaart en aardbeienmilkshake tot havermoutpannenkoekjes met blauwe bessen. Yoghurt bevat...
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's (ePub2, 16 MB) | Spectrum, Houten | 2017
E-book
Sergio Herman Just cook it
meer dan 80 snelle recepten voor thuis
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Koken zoals Sergio Herman in zijn sterrenrestaurants doet, kan bijna niemand. Hoeft ook niet, want de Zeeuwse top-chef kookt thuis precies zoals wij dat allemaal doen: snel, simpel en gezond. Toch zijn de gerechten die in huize Herman op tafel komen nét even lekkerder. In Just Cook It legt hij uit waarom. Van een lasagne tot een tiramisu en van een pan mosselen tot een auberginesalade: door een paar simpele toevoegingen leert Sergio je om...
Non-fictie
Nederlands | 258 pagina's (ePub3, 39 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Ramon Brugman | Alain Caron | Leon Mazairac | Sharon de Miranda | Milton Verseput Het BinnensteBuiten kookboek
dagelijkse inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het tv-programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden. Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen...
Non-fictie
Nederlands | 307 pagina's (ePub3, 29 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Sandra Bekkari Nooit meer diëten
In de bestseller 'Nooit meer diëten' leerde voedingsdeskundige Sandra Bekkari hoe je jezelf in 7 eenvoudige stappen een gezond voedingspatroon kan aanleren dat diëten voor eens en altijd overbodig maakt. 'Nooit meer diëten II' focust vooral op de moeilijke momenten, waarop de verleiding genadeloos toeslaat. Wat met een periode van stress op het werk of in je privé, waardoor die goede voornemens te veel ruimte lijken te nemen in je overvolle hoofd? Wat doe je op feestjes, als 'nee' zeggen haast...
Non-fictie
Nederlands | 180 pagina's (ePub2, 16 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2017
E-book
Sandra Bekkari Nooit meer diëten
Na het overweldigend succes van de eerste twee delen van de 'Nooit meer diëten'reeks is de vraag naar nieuwe recepten en meer informatie over de Sanamethode van voedingsdeskundige Sandra Bekkari groter dan ooit. In 'Nooit meer diëten - deel 3' geeft ze opnieuw 60 smakelijke en eenvoudige recepten prijs, die bewijzen dat gezond eten geen synoniem is voor en 'calorieën tellen' en 'niet meer genieten'. In het derde deel van de NMDreeks legt ze uit hoe belangrijk gezonde voeding is voor een energiek...
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's (ePub2, 16 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2017
E-book
Ingrid Hofstra Van haver tot gort
60 seizoensrecepten met pap: klassiek, modern, werelds & voor elk moment van de dag
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Van haver tot gort bevat zoete en hartige recepten die bestempeld mogen worden als pap. Daarbij denken we vaak meteen aan havermout of rijstepap, maar er zijn nog veel meer variaties op dit gerecht te bedenken. Het woordenboek omschrijft pap als 'een zacht, dik, vloeibaar gerecht dat je maakt door granen, meel of peulvruchten in water of melk te koken'. Elke cultuur kent z'n eigen unieke papklassiekers en zelfs sterrenchefs zetten het op hun...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 20 MB | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Victoria Moore De wijn-spijsbijbel
Met ‘De wijn-spijsbijbel’ van Victoria Moore vind je de ultieme wijn bij je gerecht en andersom. Iedere (thuis)kok en wijnliefhebber weet namelijk dat een goede wijn-spijscombinatie een diner kan maken of breken. Maar hoe kies je de ultieme wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Voor Moore, vinologe en smaakexpert, is het combineren van eten en wijn een creatieve ontdekkingstocht. Op sprankelende wijze gidst ze je door de wondere wijnwereld en vertelt ze welke combinaties goed werken...
Non-fictie
Nederlands | 427 pagina's (ePub2, 0,8 MB) | Atlas Contact, Amsterdam | 2017
E-book
Heleen Timmermans Soepbijbel
van gazpacho en bouillon tot maaltijdsoep
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In Soepbijbel vind je álles over soep. In ruim 130 recepten laat Heleen Timmermans zien dat soep veelzijdig, gezond, lekker, snel, makkelijk en geschikt is voor elke dag. Van klassiekers als tomatensoep, snert, bouillabaisse en gazpacho tot originele, moderne recepten als witlof-kastanjesoep, Japanse misosoep, romige Parmezaansoep en mediterrane amandel-saffraansoep. Aan de hand van duidelijke instructies en stap-voor-stapfotografie leer...
Non-fictie
Nederlands | 524 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera culinair, Amsterdam | 2017
E-book
Rutger van den Broek Het hartige bakboek
Rutger bakt van kaasvlinders tot tartelettes
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den Broek het de hoogste tijd om eens op de hartige toer te gaan. Het hartige bakboek bevat 60 hartige bakrecepten met ruim 70 variaties, verdeeld over 8 hoofdstukken: 'Basisrecepten',...
Non-fictie
Nederlands | 226 pagina's (ePub3, 47 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Karolien Olaerts Gewoon gezond
eet volgens je buikgevoel
Vegetarische recepten met zuivel en veelal laag in koolhydraten, gebaseerd op de Belgische Voedingsdriehoek.
Non-fictie
Nederlands | 226 pagina's (ePub3, 14 MB) | Horizon, Antwerpen | 2018
E-book
Joke Reijnders | Nele De Doncker | Stefaan Dumon Brood bakken voor dummies®
Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijks een lekker, gezond en mooi brood op tafel te zetten. In Brood bakken voor Dummies vind je meer dan honderd recepten, variërend van een basis wit of volkorenbrood tot luxe en internationale broodsoorten. Joke Reijnders schreef meer dan dertig boeken, waaronder Koken voor Dummies. Na het volgen van een workshop bij Nele en Stefaan werd haar...
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 0,9 MB | Voor Dummies, Amersfoort | 2017
E-book
Julius Jaspers Het ultieme hamburgerboek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het ultieme hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de ultieme hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Door de recepten voor de bun, de patty, de topping en de saus te combineren, creëer je je eigen ultieme hamburger. Je kunt er zelfs meer dan 1.500.000 ver- schillende...
Non-fictie
Nederlands | 342 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Mari Maris Mari plukt de dag
in 4 seizoenen, 607 recepten en 1001 tips en trucs
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Alles wat we eten heeft een verhaal, daarom is dit meer dan een kookboek. Het beantwoordt heus niet al uw vragen, maar in elk geval wel die ene vraag die ons allemaal bezighoudt: wat eten we vandaag? Die beantwoord ik met elke dag een maaltje zoals ik dat eet. Geplukt uit de tuin, die van de buren of het bos. Zo eet ik vanzelf met de seizoenen mee. Niet omdat het hip is, maar omdat verse spullen zonder reisverleden simpelweg het lekkerst zijn....
Non-fictie
Nederlands | 850 pagina's (ePub3, 12 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Dennis van Koutrik Het vuur de baas
alle geheimen van het BBQ Genootschap in één overzichtelijk handboek
Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. Het vuur de baas verzamelt de meest gestelde vragen op barbecuegebied in één boek. Welke barbecue moet ik aanschaffen? Wat is de juiste brandstof? Hoe steek ik mijn barbecue veilig aan? Hoe maak ik zelf goede rubs en sauzen? Wat heb ik nodig om mee te doen aan een BBQ-wedstrijd? Barbecue-autoriteit Dennis van Koutrik, oprichter van Het BBQ Genootschap, geeft antwoord op al deze vragen en laat je zien dat ook jij het vuur de baas kunt zijn....
Non-fictie
Nederlands | 332 pagina's (ePub3, 13 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017
E-book
Sandra Bekkari De Thermomix-editie
Wie voedingsdeskundige Sandra Bekkari nu nog niet kent, heeft de voorbije maanden op een andere planeet geleefd. Van haar boekenreeks 'Nooit meer diëten' verkocht ze intussen al meer dan 150.000 exemplaren. Met haar no-nonsense stappenplan begeleidde ze al duizenden mensen naar een gezondere levensstijl en via haar website en facebookpagina's inspireert ze tienduizenden fans met recepten en toffe content. 'Nooit meer diëten, de Thermomix-editie' brengt de populaire recepten uit Nooit Meer Diëten...
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's (ePub2, 14 MB) | Borgerhoff & Lamberigts, Gent | 2017
E-book