Inspiratiedag: Van BoekStartbaby tot Leesbeest op school 04-04-2018

BoekStart bestaat 10 jaar en samen met de Bibliotheek op school worden er inmiddels 750.000 kinderen bereikt. Dat is een prachtig resultaat waar we trots op mogen zijn. De eerste BoekStartbaby’s van destijds zijn inmiddels tien jaar en profiteren van de Bibliotheek op school. Het jubileum is een goede aanleiding om met elkaar terug te kijken op wat er is bereikt en vooruit te blikken op de toekomst.

Reserveer 20 september 2018 in je agenda en kom naar de Inspiratiedag in de RAI Amsterdam. Centraal staat het kind dat opgevoed is met lezen en leesplezier en dat nu de 10e verjaardag viert. En op die verjaardag zijn alle mensen uitgenodigd die, naast de ouders, een bijdrage hebben geleverd aan die leesopvoeding: Kunst van Lezen, Stichting Lezen, de Koninklijke Bibliotheek, bibliotheekmedewerkers, SPN, Jeugd gezondheidszorg, kinderopvang, het basisonderwijs en nog veel meer. En de beroemde leespromotor Aidan Chambers komt als keynote speaker dit feestje met ons vieren.

Op een verjaardag vier je feest, blik je terug op de jaren die voorbij zijn gevlogen en filosofeer je over de kansen die er voor het kind in het verschiet liggen met de Bibliotheek op school in het voortgezet onderwijs. Dat is de rode draad van het programma dat in juni bekend wordt gemaakt, samen met de mogelijkheid om je voor deze Inspiratiedag op te geven.

Flyer Inspiratiedag 20 september 2018

Terug naar het overzicht