Nieuwe BoekStart-BoekenPret Speelontdekboeken 2017 05-10-2017

Ook dit jaar presenteert BoekStart-Boekenpret een nieuw aanbod Centrale Prentenboeken met bijbehorende Speelontdekboeken. De Speelontdekboeken zijn een leuke aanvulling op de prentenboeken en in het bijzonder geschikt voor gezinnen zonder leestraditie. Dit jaar is het aanbod uitgebreid met maar liefst 8 nieuwe titels:

Voor de peuters: Mmm… een taart van Susanne Strasser over een beer die een onbereikbare taart te pakken wil krijgen. Klein geitje kan alles van Yvonne Jagtenberg over een hele eigenwijze geit. Beestje, kom op mijn feestje van Marjet Huibers en Iris Deppe over het jongetje Mik dat een feestje viert. Piep! Naar de dokter van Fleur van der Weel over een ziek muisje dat naar de dokter moet.

Voor de kleuters: Bezoek voor Beer van Bonny Becker over Beer die geen bezoek wil ontvangen in zijn knusse huis, maar het uiteindelijk juist gezellig vindt. En nu mijn bad uit! van Britta Teckentrop, een boek met een interactieve opzet over dieren die in bad gaan. De kleine blauwe truck van Alice Schertle & Jill McElmurry over de belevenissen van de kleine blauwe truck op de boerderij. De kleine walvis van Benji Davis, prentenboek van het jaar 2017, over een jongetje dat vrienden wordt met een aangespoelde walvis.

Bestellen van de BoekStart-BoekenPret Speelontdekboeken kan via het bestelformulier.

Bestellijst BoekStart-BoekenPret 2017

Terug naar het overzicht